Σπουδαία κίνηση απ’ τους βετεράνους του ΠΑΟΚ

Από thessports.gr: Αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα θα δώσουν οι παλαίμαχοι παίκτες του ΠΑΟΚ που θα αναμετρηθούν με μικτή ομάδα βετεράνων.
Πηγή: thessports.gr
Σπουδαία κίνηση απ’ τους βετεράνους του ΠΑΟΚ

Συγκεκριμένα οι "ασπρόμαυροι" θα στηρίξουν τον μικρό Σπύρο ηλικίας ενός έτους, ο οποίος πάσχει από ρετινοβλάστωμα τέταρτου βαθμού.

Διαβάστε την ανακοίνωση των βετεράνων:

«Σας παρακαλούμε και θα θέλαμε τη βοήθειά σας για τον μικρό μας ήρωα. Ο γιος μας, ενός χρόνου, πάσχει από ρετινοβλάστωμα τετάρτου βαθμού (κακοήθειες όγκοι των οφθαλμών).

Λόγω έλλειψης μηχανημάτων και ιατρών, το παιδί χρειάζεται να μεταβαίνει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Σιένα της Ιταλίας κάθε 15 ημέρες για τη θεραπεία του.

Ευχαριστούμε τους παλαίμαχους του ΠΑΟΚ, τους βετεράνους Θεσσαλονίκης καθώς και όσους βοήθησαν να διοργανωθεί και να πραγματοποιηθεί ο αγώνας που θα γίνει στις 20 Ιουνίου και ώρα 20:00 στο γήπεδο Λέοντες Αργυρόπουλος – Παρασκευόπουλος, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση για τις θεραπείες του παιδιού.

Για πληροφορίες σχετικά με το που μπορείτε να βρείτε προσκλήσεις για τον αγώνα, επικοινωνήστε μαζί μου στο 6989388422. Η βοήθειά σας μας είναι πολύτιμη».

Πηγή: http://voria.gr/article/filanthropikos-agonas-enischisis-tou-mikrou-spirou-sti-thessaloniki

Διαβάστε ακόμη...