«Μην δίνετε καμία σημασία, ο καθένας να προασπίσει την ομάδα»

Από paok24.gr: Την δική του απάντηση στο Κώστα Καραπαπά έδωσε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κυριάκος Κυριάκος και αναφορικά με τα όσα ειπώθηκαν από τον πρώτο κατά της ομάδας.
Πηγή: paok24.gr
«Μην δίνετε καμία σημασία, ο καθένας να προασπίσει την ομάδα»

Παράλληλα τονίζει πως θα ειπωθούν πολλά από τους διάφορους… λασπολόγους, ωστόσο ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα πρέπει να αποτελέσει «ασπίδα» για την ομάδα.

Συγκεκριμένα ο υπεύθυνος επικοινωνίας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, σημείωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: «Μην δίνετε καμία σημασία ποτέ σε όποιον βλέπετε να πιάνεται από τα μαλλιά του...Είναι προφανές ότι ο καθένας μας -με την αισθητική του, την ηθική του και την ευφυΐα του- θα προσπαθήσει να προασπίσει τα συμφέροντα της ομάδας του.

Είμαστε οι πρόσφυγες που μας φώναζαν "Τούρκους". Είμαστε αυτοί που άκουγαν το πρόσταγμα "να κάνουμε επενδύσεις" αλλά ξαφνικά γίναμε "νεόπλουτοι". Είμαστε οι πρώην "κλόουν" και "φιλοξενούμενοι", που τώρα μας κάνουν "κυβερνητικές αβάντες".

Θα ειπωθούν πολλά, θα επιχειρηθούν ακόμη περισσότερα, όλα με ένα στόχο: Να γίνουμε αλαζόνες, ερειστικοί, απρόσεκτοι και στο τέλος να τους μοιάσουμε.

Η δική μας δουλειά είναι να καταθέσουμε το μυαλό, τη φωνή και την ψυχή μας για τη στήριξη της ομάδας. Όχι μόνο αυτή την Κυριακή, αλλά ως τις 12 του Μάη.

Η σχετική δημοσίευση:

Διαβάστε ακόμη...