«Σκέψεις για Ζαμπράνο στην Κολωνία αλλά...»

Από sdna.gr: Ο Κάρλος Ζαμπράνο βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός Τούμπας, καθώς δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, με τον Περουβιανό στόπερ να ρίχνει... γέφυρες επιστροφής στην Γερμανία.
Πηγή: sdna.gr
«Σκέψεις για Ζαμπράνο στην Κολωνία αλλά...»

Ο 28χρονος αμυντικός, που αγωνίζεται με την μορφή του δανεισμού από την Ρούμπιν Καζάν στον ΠΑΟΚ, σκέφτεται το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Bundesliga, εκεί όπου διέπρεψε με τις φανέλες των Σάλκε και Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με την Κολωνία, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν ΜΜΕ από την Γερμανία, να εξετάζει την περίπτωσή του.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα, "ksta.de" αναφέρει πως οι άνθρωποι του γερμανικού συλλόγου, σκέφτονται να κινηθούν για την απόκτηση του Ζαμπράνο από την Ρούμπιν Καζάν, καθώς θέλουν να ενισχύσουν την αμυντική τους γραμμή, στην προσπάθεια που κάνουν για να αποφύγουν τον υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία. Μία πληροφορία που είχε φέρει πρώτο το SDNA στη δημοσιότητα από τις 4 Ιανουαρίου μέσω της στήλης Rumors.

Το κείμενο καταλήγει πως η μετακίνησή του ωστόσο στην Κολωνία την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου δεν είναι και τόσο εύκολη υπόθεση καθώς όπως σημειώνουν ο Ζαμπράνο αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού στον ΠΑΟΚ...

Διαβάστε ακόμη...