Τα δύσκολα πέρασαν για τον Γλύκο

Από sdna.gr: Όπως ακριβώς αναμενόταν, ο Παναγιώτης Γλύκος θα επιστρέψει στα γήπεδα από τη νέα χρονιά, μετά την πολύμηνη απουσία του λόγω του σοβαρού προβλήματος τραυματισμού που αντιμετώπισε.
Πηγή: sdna.gr
Τα δύσκολα πέρασαν για τον Γλύκο

Στην πρώτη προπόνηση των "ασπρόμαυρων" μετά τα Χριστούγεννα, ήρθαν τα πρώτα χαμόγελα για τον Έλληνα πορτιέρε, ο οποίος μπαίνει στην τελική ευθεία του ατομικού προγράμματος. Κάτι που σημαίνει πως από τη νέα χρονιά θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, ανεβάζοντας σταδιακά ένταση.

Ο τραυματισμός του Γλύκου δεν ήταν καθόλου εύκολη υπόθεση ούτε για τον ίδιο ούτε για τον ΠΑΟΚ. Η ατυχία του τον περασμένο Μάιο ήταν δεδομένο ότι θα τον κρατούσε για περισσότερο από έξι μήνες εκτός δράσης. Μάλιστα, υπήρξε και ένα πρόβλημα στο χόνδρο που καθιστούσε ακόμη πιο μεγάλο το διάστημα της απουσίας του από τα γήπεδα.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως ο Βολιώτης τερματοφύλακας χρειάστηκε να μεταβεί αρκετές φορές στην Γερμανία προκειμένου να εξεταστεί από εξειδικευμένους γιατρούς.

Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι του Δικεφάλου του έδωσαν χρόνο καθώς αντιλήφθηκαν πως η αποθεραπεία έπρεπε να πάει πιο αργά και σε μεγαλύτερο εύρος ημερών σε σχέση με τον έτερο άτυχο της περσινής χρονιάς, Γιάννη Μυστακίδη, ο οποίος τότε του είχε δώσει... ραντεβού στο γυμναστήριο και πλέον τον περιμένει στο γήπεδο.

Διαβάστε ακόμη...