Η επόμενη ημέρα

Από paok24.com: Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου βρίσκεται προ των πυλών και στον ΠΑΟΚ εκτός από μεταγραφές θα υπάρξουν και αποχωρήσεις.
Πηγή: paok24.com
Η επόμενη ημέρα

Ο Κάρλος Ζαμπράνο δε θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του «Δικεφάλου», αποχωρώντας πρόωρα από την Τούμπας. Σύμφωνα μαλιστα με πληροφορίες, ο έμπειρος αμυντικός θα βρεθεί σήμερα το πρωί για τελευταία φορά στην προπόνηση του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα με αφορμή την παρουσία του στην πρωινή προπόνηση του «Δικεφάλου», η οποία ξεκινάει στις 11:00 στην Τούμπα, ο Ζαμπράνο αναμένεται να αποχαιρετήσει τους μέχρι πρότινος συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ και το σύνολο του «ασπρόμαυρου» αγωνιστικού τμήματος, κλείνοντας σύντομα και με άδοξο τρόπο την περιπέτεια του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο 28χρονος αμυντικός, έχοντας ήδη ξεπροβοδίσει την οικογένεια του, θα αναχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη στις αρχές της εβδομάδας, ενώ όσον αφορά στο ποδοσφαιρικό του μέλλον φέρεται να βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στο γερμανικό πρωτάθλημα, με την Κολωνία να είναι μία από τις ομάδες που τον «φλερτάρουν» έντονα.

Το βέβαιο είναι πως η αποχώρηση του Ζαμπράνο από το ρόστερ του ΠΑΟΚ δημιουργεί την ανάγκη απόκτησης ενός κεντρικού αμυντικού, σε μία μεταγραφική προτεραιότητα για τον «Δικέφαλο» αυτό τον Γενάρη.

Διαβάστε ακόμη...