«Δεν υπάρχει άλλος στόχος για τον ΠΑΟΚ εκτός από το πρωτάθλημα» (aud)

Από metrosport.gr:Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Καραγεωργίου
Πηγή: metrosport.gr
«Δεν υπάρχει άλλος στόχος για τον ΠΑΟΚ εκτός από το πρωτάθλημα» (aud)

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Καραγεωργίου και μίλησε για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, τις απουσίες που αντιμετωπίζουν οι δύο ομάδες, τις δηλώσεις Λουτσέσκου στη Ρουμανία και αν πρέπει να φωνάζει ο ΠΑΟΚ ότι πάει για το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το κομβικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ: «Νομίζω πως θα δώσουν τρεις ομάδες τη μάχη για το πρωτάθλημα και υπό προϋποθέσεις και ο Παναθηναϊκός. Δεν είναι κομβικό το παιχνίδι, υπάρχουν ακόμη πολλές αγωνιστικές απλά είναι ένα παιχνίδι που θα δείξει την δυναμική των ομάδων. Και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μόνο το αποτέλεσμα ήταν κακό, ένα τυχαίο γκολ έκρινε την αναμέτρηση. Ο ΠΑΟΚ στάθηκε στο ΄΄Καραϊσκάκης΄΄ όμως δεν έβγαλε τη σούπερ αντίδραση. Ο ΠΑΟΚ θα δείξει αν μπορεί να παίξει καλύτερα από ό,τι με τον Ολυμπιακό, το πρωτάθλημα είναι πιο όμορφο έτσι πως εξελίσσεται. Η διαιτησία έχει αρχίσει δειλά-δειλά να είναι πιο σωστή απέναντι στους μικρούς, ελπίζω ότι αυτό θα συνεχιστεί σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος και δίνει την αίσθηση πως θα έχουμε ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα».

Για τις απουσίες Μάνταλου και Μαουρίσιο από το ντέρμπι: «Ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες να αναπληρώσουν το κενό του Μαουρίσιο. Η ΑΕΚ έχει παίκτες να αντικαταστήσει τον Μάνταλο αλλά παίζει συνεχώς παιχνίδια άρα είναι ένα λιγότερος παίκτης για τις επιλογές του Χιμένεθ».

Για τις δηλώσεις του Λουτσέσκου στη Ρουμανία: «Οι προσδοκίες είναι πολύ μεγάλες ειδικά επί Σαββίδη, η πίεση υπάρχει και ειδικά τώρα που ο ΠΑΟΚ είναι μακριά από το πρωτάθλημα. Οι προπονητές ζουν με την πίεση όλα αυτά τα χρόνια, αν κάποιος δεν μπορεί να ζει με αυτή την κατάσταση πρέπει να αλλάξει επάγγελμα. Ισως να το είπε για να καταδείξει την πίεση που υπάρχει στις μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα που μπορεί να μην υπάρχει στη Ρουμανία».

Για το αν ο ΠΑΟΚ πρέπει να φωνάζει ότι πάει για πρωτάθλημα: «Εχω την αίσθηση ότι ο ΠΑΟΚ έχει τη δυναμική και το υλικό για να λένε οι προπονητές του να λένε ότι ο ΠΑΟΚ πάει να πάρει το πρωτάθλημα. Εφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Όταν διαπιστώνεις ότι μπορείς να πάρεις το πρωτάθλημα τότε γιατί να το κρύψεις. Πολλοί παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν παίξει σε καλύτερα πρωταθλήματα και πιο ανταγωνιστικά από το δικό μας, δεν θα τους αγχώσεις αν πεις ότι πάω για το πρωτάθλημα. Δεν μπορείς να μην λες την αλήθεια στον κόσμο, πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Υπάρχουν δυσκολίες αλλά δεν παύει με αυτό το υλικό να διεκδικεί το πρωτάθλημα».

Για το αν είναι η έκπληξη του Ατρομήτου στην 1η θέση: «Δεν νομίζω ότι θα αντέξει να φτάσει μέχρι το τέλος, μακάρι να φτάσει όμως. Σε όλη μας την ιστορία μόνο η ΑΕΛ πήρε πρωτάθλημα ως επαρχιακή ομάδα, πιστεύω ότι ο Ατρόμητος θα τερματίσει στις υψηλές θέσεις».

Διαβάστε ακόμη...