«Βαριά βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα» (vid)

Από metrosport.gr: Οι οπαδοί του Δικεφάλου δεν έμειναν ευχαριστημένοι από την απόδοση την ομάδα τους και το έδειξαν
Πηγή: metrosport.gr
«Βαριά βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα» (vid)

Ο αγώνας μεταξύ του Απόλλωνα Πόντου και του ΠΑΟΚ δεν προσέφερε ιδιαίτερες συγκινήσεις, με την ομάδα του Λουτσέσκου να φεύγει νικήτρια από το γήπεδο της Καλαμαριάς χάρη στο γκολ του Ρόμπερτ Μακ στο 90ο λεπτό.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ όμως δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένοι από την εμφάνιση της ομάδας τους και στο δεύτερο ημίχρονο άρχισαν να φωνάζουν το γνωστό σύνθημα «Βαριά βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα, όποιος δεν μπορεί να πάει στα μ@@@@@@». Αυτό φαίνεται να «ξύπνησε» τους ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές του Λουτσέσκου όμως δεν ήταν αρκετό για τους φίλους του ΠΑΟΚ.

Οσο πλησίαζε το τέλος του αγώνα οι οπαδοί των «ασπρόμαυρων» φώναξαν εκ νέου το σύνθημα, όπως και μετά το γκολ του Μακ. Ετσι έδειξαν πως δεν τους ένοιαζε μόνο η νίκη αλλά και η εμφάνιση της ομάδας τους που ήταν κάκιστη.

Όταν ο αρχηγός, Στέλιος Μαλεζάς, κατευθύνθηκε προς τους οπαδούς για να τους χειροκροτήσει για τη συμπαράστασή τους, οι υπόλοιποι συμπαίκτες του ήταν διστακτικοί για να πλησιάσουν προς τον κόσμο. Η αντίδραση του κόσμου; Αυθόρμητη! Φώναξαν για ακόμη μια φορά το συγκεκριμένο σύνθημα δείχνοντας πόσο απαιτητικοί είναι από την ομάδα τους.

Διαβάστε ακόμη...