Σε νέο τουρνουά οι ακαδημίες

Από inpaok.com: Οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ μετά την συμμετοχή τους στο «Pirin Cup» που διεξήχθη στη Βουλγαρία θα πάρουν μέρος σε ακόμα ένα τουρνουά αυτή τη φορά στο Λέφσκι της Σόφιας.
Πηγή: inpaok.com
Σε νέο τουρνουά οι ακαδημίες

Το τριήμερο 8 με 10 Σεπτεμβρίου το γήπεδο «Vivacom Arena-Georgi Aspraruhov» θα ανοίξει τις θύρες του για να φιλοξενήσει το αναγνωρισμένου κύρους τουρνουά «Lukoil Champions League», το οποίο είναι εξαιρετικά διάσημο και εκδόθηκε για πρώτη φορά στη Ρωσία.

Οι μικροί ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου θα συναντήσουν τους αντίστοιχους της Λέφσκι Σόφιας, της Ρούμπιν Καζάν, της Μπεσίκτας, της Μπενφίκα και τους Ερυθρού Αστέρα με στόχο την διασκέδαση και την απόκτηση εμπειριών για την μετέπειτα ποδοσφαιρική τους πορεία.

Την Πέμπτη (7/9) ο αθλητικός διευθυντής και αρχηγός της Λέφσκι Λοκομοτίβ, Μπόζινταρ Μίτρεφ, θα συναντήσει τα νέα ταλέντα και θα τους παρέχει οποιαδήποτε πληροφορία πριν την έναρξη του τουρνουά.

Τέλος, θα πραγματοποιηθεί και επίσημη Συνέντευξη Τύπου πριν τους αγώνες, όπου θα δώσουν το παρών προπονητές και βοηθοί των έξι ομάδων.

Διαβάστε ακόμη...