«Όλη η μπασκετική κοινότητα μιλάει για τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ»

Απο metrosport.gr : Περήφανος για τη σπουδαία επιτυχία της κατάκτησης του πανελλήνιου τίτλου από την παιδική ομάδα του ΠΑΟΚ δήλωσε στο Metropolis 95.5 ο Ν. Σταυρόπουλος.
Πηγή: metrosport.gr
«Όλη η μπασκετική κοινότητα μιλάει για τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ»

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Σταυρόπουλος και αναφέρθηκε στη μεγάλη επιτυχία της παιδικής ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, η οποία αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι περήφανος γιατί όλη η μπασκετική κοινότητα μιλάει για την παιδική και την εφηβική ομάδα του ΠΑΟΚ. Το ίδιο συνέβη και το 2013. Από εκείνη την ομάδα βγήκε ο Κόνιαρης, ο οποίος είναι αρχηγός στην εθνική Νέων Ανδρών. Αυτά τα παιδιά θέλουν δουλειά, δεν είναι έτοιμοι ακόμη. Έχουν την μπασκετική ικανότητα, το αν θα αντέξουν την πίεση του επαγγελματισμού είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων. Πάντως, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Δεχόμαστε τηλεφωνήματα από όλη την Ελλάδα που θέλουν να φέρουν τα ταλαντούχα παιδιά στον ΠΑΟΚ. Αυτό σημαίνει ότι το πρόγραμμά μας δουλεύει σωστά. Στόχος μας είναι κάποια από αυτά τα παιδιά να γίνουν επαγγελματίες και μακάρι ορισμένοι να φτάσουν και στην Εθνική Ανδρών. Δουλειά μας είναι να τους δώσουμε τα εφόδια, από εκεί και πέρα, εναπόκειται στα παιδιά μέσω της δουλειάς τους να φτάσουν ψηλά».

Ακούστε όσα είπε ο Νίκος Σταυρόπουλος στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Διαβάστε ακόμη...