«Θέλει τον ΠΑΟΚ μεγάλο σε όλα τα επίπεδα»

Από paok24.com : Το μήνυμα του Θ. Κατσαρή για τον Ιβάν Σαββίδη και τη νέα συμφωνία με την ΠΑΕ
Πηγή: paok24.com
«Θέλει τον ΠΑΟΚ μεγάλο σε όλα τα επίπεδα»

Ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της ΓΣ, στη νέα συμφωνία που θα υπάρξει ανάμεσα στον Ερασιτέχνη και τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδη.

Ο κ. Κατσαρής επεσήμανε ότι η συμφωνία που υπάρχει με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ λήγει στις 31/6, ωστόσο οι σχέσεις που έχουν δημιουργηθεί εδώ και 1,5 χρόνο με τον κ. Σαββίδη είναι εξαιρετικές και είναι βέβαιος ότι αυτό θα συνεχιστεί με γνώμονα όχι μόνο τον Ερασιτέχνη, αλλά όλη την οικογένεια του Δικεφάλου.

Είναι χαρακτηριστική η ατάκα του κ. Κατσαρή σχετικά με το όραμα του Ιβάν Σαββίδη για τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, αφού όπως επεσήμανε στόχος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ είναι να τον κάνει μεγάλο σε όλα τα επίπεδα.

Συγκεκριμένα, τόνισε:

"Οι σχέσεις μας με την ΠΑΕ και με τον κ. Σαββίδη είναι εδώ και 1,5 χρόνο στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Είναι στήριγμα μας σε ότι χρειαζόμαστε.

Δεν έχει σημασία το τι δικαιούμαστε. Ο Ερασιτέχνης δε θέλει αυτά που δικαιούται, αλλά θέλει εκείνα που μπορεί να πάρει προκειμένου να πρωταγωνιστεί.

Εκείνο που ενδιαφέρει τον κ. Σαββίδη είναι τα τμήματα του Ερασιτέχνη να πρωταγωνιστούν. Αυτός είναι στόχος και επιθυμία του.

Με τη νέα συμφωνία πιστεύω ότι αυτό θα επιτευχθεί. Ήταν δίπλα μας χωρίς να έχει την υποχρέωση. Ο κ. Σαββίδης θέλει τον ΠΑΟΚ μεγάλο σε όλα τα επίπεδα.

Το είχε δηλώσει και στις ΗΠΑ, ότι θα ικανοποιήσει τις επιθυμίες του Ερασιτέχνη ακόμη και 95%. Οι σχέσεις μας είναι πολύ καλές και θα βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση όχι μόνο για τον Ερασιτέχνη, αλλά για όλο τον ΠΑΟΚ".

Διαβάστε ακόμη...