Αντί για Επανομή πήγε στον "Κυανού Σταυρό"

Από aspromavresistories.blogspot.com: Σαν σήμερα στις 28/5/1972, ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει στην Τούμπα του βάζελου με 1-0 και ο διεθνής παίκτης του Δικεφάλου, ο Σταύρος Σαράφης,  πήρε το αυτοκίνητό του για να επιστρέψει στην Επανομή...
Πηγή: aspromavresistories.blogspot.com
Αντί για Επανομή πήγε στον "Κυανού Σταυρό"

Αντί όμως να βρεθεί στο σπίτι του, βρέθηκε σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης! Διαβάστε πώς αφηγείται ο ίδιος το συμβάν: "Ήμουν μόνος στο αυτοκίνητο μετά τη μεγάλη μας νίκη επί του παναθηναϊκού και επέστρεφα στην Επανομή. Λίγο πριν φτάσω στο σπίτι και κινούμενος κανονικά με μικρή ταχύτητα, έχοντας τα μικρά φώτα αναμμένα, γιατί εκείνη την ώρα υπήρχε μεγάλη κίνηση στο ρεύμα από την Επανομή προς τη Θεσσαλονίκη, θέλησα να ελέγξω καλύτερα τον δρόμο στο μέρος του δικού μου ρεύματος και εντελώς απροσδόκητα είδα μπροστά μου σε απόσταση ούτε επτά μέτρων, ένα κάρο (!) φορτωμένο με χόρτα που το έκαναν αθέατο μέσα στο σκοτάδι! Η απόσταση δεν επέτρεπε να φρενάρω. Έκοψα το τιμόνι μου αριστερά, να το προσπεράσω, αλλά για κακή μου τύχη από την απέναντι πλευρά ερχόταν άλλο αυτοκίνητο. Ξαναγύρισα το τιμόνι πάλι προς τα δεξιά, αλλά οι κινήσεις αυτές σε μικρή χρονική απόσταση η μία από την άλλη, έκαναν το αυτοκίνητό μου να ανατραπεί"

Ο Σαράφης τη γλίτωσε με εκδορές και θλαστικά τραύματα, την επόμενη μέρα πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο "Κυανούς Σταυρός" και λίγες μέρες αργότερα επέστρεψε στις προπονήσεις της ομάδας.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...