Τιμωρημένος με Καλαμάτα στη ... Λιβαδειά!

Στο ουδέτερο -λόγω τιμωρίας- γήπεδο της Λιβαδειάς, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε σαν σήμερα στις 3/12/1995 την ... Καλαμάτα!
Πηγή: Retro team
Τιμωρημένος με Καλαμάτα στη ... Λιβαδειά!

Ο αγώνας έγινε στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και ο Δικέφαλος είχε για πρώτη φορά στον πάγκο του τον μέχρι πρότινος τεχνικό της Καλαμάτας, Ντράγκαν Κοκότοβιτς! H τιμωρία της έδρας μας είχε να κάνει με τα επεισόδια που είχαν γίνει στην Τούμπα στο ματς με την αεκ στις 6/11/1995, το οποίο διακόπηκε στο 74' με το σκορ να είναι στο 1-3. Αυτό το παιχνίδι αποτέλεσε την αρχή του τέλους της εποχής Βουλινού, με την ομάδα να πληρώνει πάντως το μάρμαρο, καθώς ο πέλεκυς έπεσε βαρύς: μηδενισμός και -3 βαθμοί, καθώς και 5 αγωνιστικές κλειστή Τούμπα!  

Στο παιχνίδι με την Καλαμάτα, επιβεβαιώθηκε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου! Δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟΚ τις πολλές καλές ευκαιρίες που δημιούργησε μετά το 1-0 και δέχτηκε την ισοφάριση από τον Χάγκαν στο 81'. Ο Δικέφαλος προηγήθηκε στο 10' με πλασέ του Γιουκούδη, μετά από πάσα του Νόλη.

Τρία λεπτά αργότερα η κεφαλιά του Ζαφειρίου αποκρούστηκε πάνω στη γραμμή με κεφαλιά του Ντούντου, στο 58' ο Νόλης από καλή θέση σούταρε αλλά ο Κοψαχείλης απέκρουσε, η μπάλα ήρθε στον Χάβο που με νέο σουτ προσπάθησε να σκοράρει, όμως και πάλι ο Ντούντου απέκρουσε πάνω στη γραμμή...

Στο 81' η Καλαμάτα ισοφάρισε με κοντινή προβολή του Χάγκαν και στο 84' παραλίγο ο Τσάνας να κάνει το μπαμ, όμως ο Μιχόπουλος τον νίκησε στο τετ α τετ...

Κορυφαίος του ΠΑΟΚ ο Γιώργος Τουρσουνίδης (στη διπλανή photo διακρίνεται να μονομαχεί με τον Τσάνα), τον ακολούθησαν σε απόδοση ο Καπετανόπουλος, ο Γιουκούδης και ο Μιχόπουλος...

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Μιχόπουλος, Γιουκούδης, Καπετανόπουλος, Ζαφειρίου, Αλεξίου, Τσαλουχίδης, Ζαγοράκης, Χάβος, Αναστασιάδης (62' Ζουμπούλης), Τουρσουνίδης, Νόλης (77' Φαν Χαμ)

Καλαμάτα: Κοψαχείλης, Μπαχράμης, Κωστούλας, Κωνσταντινίδης, Τζούμπα, Γκόλιας (61' Χάγκαν), Στυλιανόπουλος, Ντούντου, Τσάνας (88' Τζαναβάρας), Λυμπερόπουλος, Δουβίκας (46' Τζόνσον) 

 

Δηλώσεις Κοκότοβιτς ...

"Το ματς κρίθηκε στις ευκαιρίες, μπορούσαμε να βάλουμε 2-3 γκολ ακόμη και να κλειδώσουμε τη νίκη. Αδικαιολόγητα οι παίκτες οπισθοχώρησαν στο 2ο ημίχρονο και ήρθε το μοιραίο! Η ομάδα έχει προβλήματα που θα προσπαθήσω να μάθω. Σίγουρα χρειαζόμαστε να ενισχυθούμε με μεταγραφές. Σήμερα όλα κρίθηκαν σε δύο στιγμές"

* Τη σεζόν 1995-1996, ο ΠΑΟΚ τερμάτισε 14ος (!!!), συγκεντρώνοντας 38 βαθμούς. Είχε 10 νίκες, 11 ισοπαλίες και 13 ήττες, με τέρματα 42-46...

* Εκείνη τη χρονιά είχαμε τη μεγαλύτερη παρέλαση προπονητών από τον πάγκο μας που ήταν κυριολεκτικά ηλεκτρικός! Ξεκίνησε ο Άρι Χάαν (5 ματς) και ακολούθησαν οι: Σαράφης (6 ματς), Κοκότοβιτς (8 ματς), Μπέλλης (9 ματς), Μπένγκστον (6 ματς). Μιλάμε για απίστευτη κατάσταση με τους προπονητές να αλλάζουν σαν τα πουκάμισα!!!

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...