Δε σβήνεται το κεφάλαιο «Βεζυρτζής»

Από metrosport.gr: Είναι δυνατόν σε μια γιορτή όπως αυτή της Παρασκευής, στην οποία συγκεντρώθηκε ολόκληρη η ιστορία του μπασκετικού ΠΑΟΚ, παραγοντικά και αθλητικά, μία απουσία να είναι τόσο ηχηρή που να συνιστά θέμα;
Πηγή: metrosport.gr
Δε σβήνεται το κεφάλαιο «Βεζυρτζής»

Ο Νίκος Βεζυρτζής δεν ήταν στο «παλατάκι» όχι δίπλα στους άλλους ζωντανούς «μύθους» του μπασκετικού ΠΑΟΚ αλλά ένα βήμα μπροστά από όλους, να εισπράξει το πρώτο και το εντονότερο χειροκρότημα.

Το ερώτημα που τέθηκε αυτόματα είναι «γιατί δεν ήρθε ο Βεζυρτζής;». Το σίγουρο είναι ότι προσκλήθηκε από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ και μάλιστα η θέση στο κέντρο του γηπέδου τον περίμενε. Ο Μπάνε Πρέλεβιτς έλεγε σε άλλους παράγοντες του συλλόγου που εύλογα τον ρωτούσαν «που είναι ο Βεζυρτζής;» ότι κλήθηκε και μάλιστα τους είχε διαβεβαιώσει ότι θα πήγαινε στη μεγάλη γιορτή της Παρασκευής. Μαζί τους μίλησε ο ίδιος αλλά τόσο ο Σταυρόπουλος όσο ο Ζουρνατζίδης.

Επειδή η απουσία του και από τις τρεις εκδηλώσεις της ΚΑΕ δεν θα μπορούσε να είναι συμπτωματική, η «Μ» επικοινώνησε χθες με τον πρόεδρο που συνέδεσε το όνομα του με τις μεγαλύτερες στιγμές του μπασκετικού ΠΑΟΚ που δεν θέλησε να εξηγήσει την απουσία του, αρκούμενος να πει «είχα δουλειά». Ανεξάρτητα με το τι ήταν αυτό που τον κράτησε μακριά από τα γενέθλια του συλλόγου, ένα είναι το σίγουρο: Το κεφάλαιο «Βεζυρτζής» δεν μπορεί να σβήσει πολύ απλά γιατί άρρηκτα συνδεδεμένο με ότι έχει να κάνει με τον μπασκετικό ΠΑΟΚ. Ήταν όμως το μοναδικό ουσιαστικά «ψεγάδι».

ΥΓ. Αν κάποιος αντιπαραθέσει τις εικόνες και τα βίντεο των δύο μεγάλων εορταστικών εκδηλώσεων του ΠΑΟΚ για τα 90ά γενέθλια του, εκείνης που έγινε από την ΠΑΕ στο Μέγαρο Μουσικής και εκείνης που έγινε στο PAOK Sports Arena –για να μην μείνουμε στο λογιστικό κομμάτι της υπόθεσης και των μπάτζετ που απαιτήθηκαν και για τις δύο- θα αντιληφθεί ποια ήταν η πραγματική γιορτή του ΠΑΟΚ. Η απογοήτευση του Ιβάν Σαββίδη στην πρώτη, μετατράπηκε στον ενθουσιασμό που ξεχείλιζε στη δεύτερη. Το credit πάει στον Πρέλεβιτς και τον Γαλατσόπουλο...

Διαβάστε ακόμη...