Η απόφαση που τίναξε το ματς στον αέρα (2018)

Σαν σήμερα στις 11/3/2018, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα την ΑΕΚ, σε παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 2017-2018 ...
Η απόφαση που τίναξε το ματς στον αέρα (2018)

Ο αγώνας που έγινε σε ένα κατάμεστο γήπεδο, ποιοτικά ήταν μέτριος και τινάχτηκε στον αέρα στο 89ο λεπτό, όταν ο Κομίνης ακύρωσε κανονικό γκολ του ΠΑΟΚ (Βαρέλα ο σκόρερ με κεφαλιά), αν και αρχικά έδειξε σέντρα!

Ακολούθησαν απίστευτες σκηνές στην Τούμπα, με τον κόσμο να δείχνει μεγάλη ψυχραιμία και να αποφεύγονται τα χειρότερα, καθώς ο Κομίνης με αυτήν του την απόφαση, έδωσε τον τίτλο στην ΑΕΚ.

Το τρελό στην όλη ιστορία είναι πως το γκολ τελικά μέτρησε, ενώ οι ομάδες και οι διαιτητές βρισκόταν στα αποδυτήρια, όμως ο «ρέφερι» δεν έδωσε εντολή να συνεχιστεί το ματς και ο ΠΑΟΚ το έχασε στα χαρτιά με 0-3.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Κάνιας (78' Σάκχοφ), Κάμπος, Πέλκας (74' Μπίσεσβαρ), Λημνιός (55' Μακ), Πρίγιοβιτς.

ΑΕΚ: Μπάρκας, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Χουλτ, Σιμόες, Κονέ, Γκάλο (81' Μασούντ), Λιβάια (64' Οικοδόμος), Μπακασέτας, Αραούχο.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...