Σαν σήμερα η ΠΑΕ στα χέρια του Ιβάν! (2012)

Η πολυαναμενόμενη συμφωνία ΑΣ ΠΑΟΚ και Ιβάν Σαββίδη, ολοκληρώθηκε σαν σήμερα 10/8/2012 το μεσημέρι, με τις δύο πλευρές να υπογράφουν το συμφωνητικό.
Σαν σήμερα η ΠΑΕ στα χέρια του Ιβάν! (2012)

Χρειάστηκε να περάσουν 6 ολόκληρες ώρες σκληρών διαπραγματεύσεων για να επέλθει η συμφωνία, με την διοίκηση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ. Και για να φτάσουμε εκεί, έπρεπε ο ΑΣ να πάρει τελικά 800 χιλιάδες € για εκείνη τη χρονιά και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια από 550 χιλιάδες ευρώ.

Όσο για την κατάθεση του ποσού, το έμβασμα «φάνηκε» στον τραπεζικό λογαριασμό το πρωί της επόμενης μέρας (Δευτέρα 11/8) και ήταν 9.946.000 €, κάτι που αντιστοιχούσε στην αγορά του 51% των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ Θανάσης Κατσαρής απερχόμενος από τη συνάντηση δήλωσε: "Εύχομαι η σημερινή μέρα να είναι ιστορική. Να ξεκινήσει καινούρια πορεία. Να έρθει ο κ. Σαββίδης και να πραγματοποιήσει τα όνειρά του. Εμείς εδώ και χρόνια ψάχνουμε τον επενδυτή. Ευχόμαστε να είναι αυτός ο κ. Σαββίδης".

Στην αρχική photo διακρίνονται ο Θανάσης Κατσαρής, ο τότε πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ζήσης Βρύζας και ο εκπρόσωπος του Σαββίδη, Άντον Κοντάρεφ να δίνουν τα χέρια, μετά από πολύωρες συζητήσεις και να σηματοδοτούν την καινούρια εποχή που ουσιαστικά άρχισε εκείνη τη μέρα για τον ΠΑΟΚ.

Mε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της από τον Ιβάν Σαββίδη ...

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά από την πολύ εποικοδομητική συνεργασία ανάμεσα στον ΑΣ ΠΑΟΚ, την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον Επενδυτή, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από τον Επενδυτή.

Ο κοινός στόχος των τριών πλευρών είναι σαφώς η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να αλλάξει σελίδα και ο καθένας από την πλευρά του να συνδράμει στην εξέλιξη και ανάπτυξη της ομάδας. Από την μια πλευρά ο Επενδύτης θα προσφέρει τα οικονομικά μέσα και το επιχειρηματικό πλάνο που θα οδηγήσει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην οικονομική εξυγίανση. Και από την άλλη, ο ΑΣ ΠΑΟΚ με την ιστορία και το κύρος του θα στήριξη την προσπάθεια αυτή.

Με την αγαστή συνεργασία και το κοινό όραμα και φυσικά με την συμπαράσταση του κόσμου, ευελπιστούμε σύντομα ο ΠΑΟΚ να κατακτήσει αυτά που του αξίζουν».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...