Η ανανέωση συμβολαίου του Shannon

Σαν σήμερα 14/6/1973 ο Άγγλος τεχνικός Les Shannon, ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ.
Η ανανέωση συμβολαίου του Shannon

Με δεδομένη τη μεγάλη μας εκτίμηση στον προπονητή που άλλαξε τον ρου της ιστορίας του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ, τον Άγγλο τεχνικό Les Shannon, θυμόμαστε την ανανέωση του συμβολαίου του με την ομάδα, στις 14/6/1973, λίγες μέρες πριν τον τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και λίγες μέρες επίσης μετά το τέλος του "κλεμμένου" πρωταθλήματος της περιόδου 1972-1973!

Η τότε διοίκηση του Δικεφάλου, κάνοντας πράξη και την σφοδρή επιθυμία του κόσμου αλλά και της ... λογικής, κάλεσε τον Shannon να υπογράψει καινούριο διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, με τις υπογραφές να πέφτουν στα γραφεία του Βρεταννικού Προξενείου της Θεσσαλονίκης (!), πιθανότατα για λόγους μεγαλύτερης εγκυρότητας, με την ασπρόμαυρη διοίκηση να εκπροσωπείται από τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα κ.κ. Σιμιτζή και Μαρδικιάν...

Οι photos από εκείνη τη μέρα, ανέβηκαν στο forum του paokmania και τις μοιραζόμαστε μαζί σας μέσω των "ασπρόμαυρων ιστοριών".

Ο Les Shannon δεν είναι πια στη ζωή από τις 2/12/2007, όμως το όνομά του είναι βέβαιο πως θα μνημονεύεται όσο υπάρχει ΠΑΟΚ, δηλαδή αιώνια!

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...