Διπλό στη συνοικία και ... κορυφή!

Σε παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 14ης αγωνιστικής της περιόδου 2001-2002, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε στο γήπεδο της συνοικίας την ομάδα ασανσέρ της πόλης και πήρε τη νίκη με 2-3, πιάνοντας τον γάβρο στην πρώτη θέση...
Διπλό στη συνοικία και ... κορυφή!

Αν και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, κάτι που συνήθιζε ο ΠΑΟΚ του Μπάγεβιτς εκείνης της σεζόν, ένα τέταρτο ήταν αρκετό για να κάνει ο Δικέφαλος την 10η ανατροπή στα παιχνίδια που έδωσε την περίοδο 2001-2002! Με κορυφαίους τους Νάστο και Σπάσιτς, αλλά έχοντας και άλλους παίκτες του διακριθέντες, ο ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο και κάποιος που δε γνώριζε ποιος είναι ο τυπικά γηπεδούχος, θα πίστευε με τη μορφή που είχε το ματς, αλλά και την πολυπληθή παρουσία μας στις εξέδρες, πως ήταν ο ΠΑΟΚ!

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 8' με τον Χαριστέα, που εκμεταλλεύτηκε ολιγωρία του κεντρικού αμυντικού δίδυμου (Κατσιαμπής- Χασιώτης) και πλάσαρε από πλάγια θέση τον Πουρλιοτόπουλο. Η χαρά του συμπολίτη κράτησε μόλις τέσσερα λεπτά. Στο 12' ο Οκκάς πάσαρε στον Γιασεμάκη και αυτός με αριστερό σουτ νίκησε τον Κατεργιαννάκη κάνοντας το 1-1. Στο 15' γυριστή κεφαλιά του Οκκά σταμάτησε στο δοκάρι του ανήμπορου να αντιδράσει τερματοφύλακα του αρη, ο οποίος απλά παρακολουθούσε την πορεία της μπάλας και στο 22' αποκαταστάθηκε η τάξη στο ματς.

12ο λεπτό: Ο Γιασεμάκης έχει μόλις ισοφαρίσει και τρέχει στο πέταλο για να πανηγυρίσει με τον κόσμο του Δικεφάλου

Ο Κωνσταντινίδης βρήκε τον Σπάσιτς και αυτός με εξαιρετική ενέργεια έγραψε το 1-2. Με αυτό το σκορ πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια, στο 52' ο Νάστος με εκπληκτική μπαλιά έβγαλε τετ α τετ τον Γιασεμάκη, αλλά ο Κύπριος φορ πλάσαρε άουτ! Επτά λεπτά αργότερα, ο Νάστος βρήκε τον Γιασεμάκη, αυτός έκοψε την μπάλα στον Σπάσιτς και αυτός με άψογο τελείωμα σημείωσε το 1-3!!! 

59ο λεπτό: Ο διεμβολιστής Σπάσιτς σημειώνει το 1-3 με πολύ ωραία προσπάθεια...

Το σκορ θα μπορούσε να πάρει διαστάσεις θριάμβου στο 83' με τον Οκκά να χάνει μεγάλη διπλή ευκαιρία, για να έρθει στις καθυστερήσεις (93') ο Νάβας να εκμεταλλευτεί την ασθενή απόκρουση του Πουρλιοτόπουλου για να γίνει το τελικό 2-3. 

Οι συνθέσεις:

αρης: Κατεργιαννάκης, Λουμπούτης, Πρίλασνικ (7' Μαλλούς), Μορίς, Παπαδόπουλος, Σμπαρί (38' Λιολίδης), Βαλερί, Θεοδωρίδης (75' Νάβας), Χαριστέας, Μπάρκογλου, Κυζερίδης

ΠΑΟΚ: Πουρλιοτόπουλος, Νάστος, Καραδήμος (40' Φουτσίνι), Κατσιαμπής, Κουλακιώτης, Χασιώτης, Κούτσης, Σπάσιτς (79' Βοσκαρίδης), Οκκάς (87' Ζαβαντίας), Γιασεμάκης, Κωνσταντινίδης

Δηλώσεις:

Ντούσαν Μπάγεβιτς: "Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι από δύο ομάδες που ήθελαν τη νίκη. Εμείς μπήκαμε δυνατά, όμως καταφέραμε να δεχτούμε πρώτοι γκολ, με αποτέλεσμα να είμαστε σε ένα ακόμη παιχνίδι πίσω στο σκορ! Το καλό ήταν ότι ήρθε η ανατροπή νωρίς και έτσι πήγαμε στα αποδυτήρια πιο ήρεμοι. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τις ευκαιρίες να σημειώσουμε περισσότερα γκολ, όμως πετύχαμε μόνο ένα. Πιστεύω ότι κάναμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια στα χρόνια που είμαι στον ΠΑΟΚ. Αυτό που με φοβίζει είναι οι κίτρινες κάρτες και οι τραυματισμοί. Η συνέχεια είναι δύσκολη καθώς έχουμε τρία παιχνίδια συνεχόμενα που θα κρίνουν πολλά για το μέλλον"

Παντελής Κωνσταντινίδης: "Παρά τις απουσίες που είχαμε καταφέραμε να κερδίσουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Συνεχίζουμε την προσπάθεια για τους στόχους μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για τη βοήθεια"

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...