Εξάσφαιρος ΠΑΟΚ, σκόρπισε τον Εδεσσαϊκό (vid)

Σαν σήμερα στις 17/10/1993, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής στην Τούμπα τον Εδεσσαϊκό ...
Εξάσφαιρος ΠΑΟΚ, σκόρπισε τον Εδεσσαϊκό (vid)

Ο Δικέφαλος με τον Όλεγκ Μπλαχίν στον πάγκο του έφτασε σε μια πολύ εύκολη επικράτησε με το ευρύ 6-1, αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο σε μεγάλα διαστήματα του παιχνιδιού!

Λίγος κόσμος βρέθηκε εκείνο το απόγευμα στην Τούμπα (μόλις 2.365 τα εισιτήρια!) και ο λόγος είχε να κάνει με το μετριότατο ξεκίνημα του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 9' ο Οικονομίδης με κοντινό σουτ μετά από σέντρα του Γιουκούδη, για να γίνει το 2-0 στο 37' από κεφαλιά του Κώστα Λαγωνίδη.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με πέναλτι που έδωσε ο Φασόλης στο 39' και το εκτέλεσε μάλιστα δύο φορές ο Σάσα Σκάρα. Με την έναρξη της επανάληψης ήταν η σειρά του ΠΑΟΚ να κερδίσει πέναλτι, όμως ο Λαγωνίδης νικήθηκε από τον Ράμπουσιτς και παρέμεινε το 2-1. Στο 63 όμως ο Γιουκούδης και το 77' ο Οικονομίδης ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 4-1, για να κλείσει τον χορό των γκολ ο Μίλαν Λούχοβι με δύο δικά του τέρματα (κεφαλιές), στο 80' και στο 89'.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Πουρλιοτόπουλος, Παναγιωτίδης, Καπετανόπουλος (60' Αντώνας), Βολτέζος, Αλεξίου, Λαγωνίδης, Χάβος,  Οικονομίδης, Γιουκούδης (70' Λούχοβι), Μπορμπόκης, Ζαγοράκης

* O ΠΑΟΚ εκείνη τη χρονιά τερμάτισε στην 5η θέση με 51 βαθμούς,  έχοντας 14 νίκες, 9 ισοπαλίες, 11 ήττες και τέρματα 45-38

* Η χρονιά ξεκίνησε με τον Όλεγκ Μπλαχίν στον πάγκο μας (26 ματς) και συνεχίστηκε με τον Σταύρο Σαράφη (8 παιχνίδια)

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...