Διπλό στην ασπρόμαυρη Κατερίνη!

Σαν σήμερα στις 22/9/1991, ο ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος αντιμετώπισε στη γειτονική Κατερίνη τον Πιερικό...
Διπλό στην ασπρόμαυρη Κατερίνη!

Ο Δικέφαλος με τον Κροάτη Μίροσλαβ Μπλάζεβιτς στον πάγκο του και έχοντας τη συμπαράσταση χιλιάδων οπαδών του, πέρασε νικηφόρα από την πρωτεύουσα της Πιερίας επικρατώντας με 1-2 του ιδιαίτερα μαχητικού Πιερικού... Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 0-2, χάρη σε γκολ που σημείωσαν ο Αλέξης Αλεξίου στο 43' και ο Στέφανος Μπορμπόκης στο 69' με κεφαλιά.

Για τον Πιερικό σκόραρε στο 83' ο Ραγγέλοβιτς. Στο γήπεδο βρέθηκαν περίπου 8.000 θεατές, νούμερο μεγάλο για τα δεδομένα του (για την ακρίβεια κόπηκαν 7.367 εισιτήρια), και κυριολεκτικά δεν έπεφτε καρφίτσα, ούτε στις θέσεις των ορθίων (πέταλα), όπως μπορείτε να διακρίνεται στην αρχική photo!

Μπροστά στον Δωδεκανήσιο ρέφερι Βασίλη Κουγιό, οι ομάδες παρατάχτηκαν ως εξής:

Πιερικός: Νάσης, Κωνσταντινίδης Π., Τζορμπατζίδης, Παλίσκα, Γιώτσας, Ταβουκτσής (62' Ισιώτης), Πάτε, Μπέκας, Κωνσταντινίδης Κ., Γκαμπέτας (74' Βαϊνάς), Ραγγέλοβιτς

ΠΑΟΚ: Γκάμπριτς, Μητσιμπόνας, Μαλιούφας, Πλίτσης, Αλεξίου, Τζόνυ Αναστασιάδης (88' Μυλωνάς), Τουρσουνίδης, Λαγωνίδης, Λεοντιάδης, Μπορμπόκης (80' Μπασμπανάς) 

* Ο ΠΑΟΚ τη σεζόν 1991-1992 τερμάτισε στην 4η θέση της βαθμολογίας με 39 βαθμούς και τέρματα 44-44, έχοντας σε 34 ματς, 13 νίκες, 13 ισοπαλίες και 8 ήττες... Η ομάδα κέρδισε το ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. 

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...