Στην κόψη του ξυραφιού

Δύσκολες μέρες περνάει ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ. Περίεργες, "μπερδεμένες". 
Equalizer Equalizer
Στην κόψη του ξυραφιού

Και μακάρι να ξέραμε ποιόν να κατηγορήσουμε πλέον. Γιατί, πολύ απλά, έχει χαθει η μπάλα σε επικοινωνιακό επίπεδο, κάτι που επέφερε και το μπέρδεμα σε όλα τα υπόλοιπα.

Μακάρι, να ξέραμε οτι φταίει ένας συγκεκριμένος. Έστω δυο! Πλέον, οι θεωρίες και οι "καταγγελίες" έχουν σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

Φταίει ο Ιβάν που έκλεισε την κάνουλα; Φταίει ο Βρύζας που κάνει του κεφαλιού του και δεν ξέρει να δουλεύει; Φταίει ο Άγγελος που είναι οπσιθοδρομικός μονόχνωτος;

Το σίγουρο είναι οτι ΔΕΝ φταίει ούτε η ομάδα ούτε ο κόσμος. Και μένουν πολύ λίγες μέρες για να γίνουν κινήσεις που και επικοινωνιακά θα σώσουν την παρτίδα, αλλά και αγωνιστικά θα φέρουν μια ανάταση. Τίποτα δεν είναι απόλυτο, αλλά αν μη τι άλλο, είναι καλύτερα να πασχίζεις να σωθείς απο τον πνιγμό, παρά να πνίγεσαι αδιάφορος!

Δυστυχώς, φαίνεται πως η έλευση του νέου προέδρου, Τζακ Αγγελίδη, έγινε μάλλον αργά. Κι αυτό γιατί όπως είναι λογικό, χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί και να δει τα δεδομένα κατάματα. Το επικείμενο τέλος των μεταγραφών, τον πιέζει να τρέξει για να κλείσει τρύπες. Ακόμα και η "εν λευκώ" παράδοση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα χέρια του απο τον Ιβάν Σαββίδη, δεν αρκεί για να επιταχυνθούν οι εξελίξεις, γιατί πολύ απλά ορισμένα πράγματα θέλουν το χρόνο τους.

Διάθεση απο αρκετά μέρη, υπάρχει. Μέχρι να συναινέσουν όλα όμως, οι μέρες περνούν και ο Δικέφαλος μένει ξεκρέμαστος. Σε βαθμό εγκληματικό πλέον.

Πιστεύω, ή μάλλον ελπίζω πλέον να έχουν δει τον κίνδυνο και ο προπονητής της ομάδας αλλά και τα διοικητικά στελέχη. Είναι άλλο πράγμα να κάνεις επανεκκίνηση στην ομάδα και να μειώνεις τη "φύρα" στο ρόστερ, κι άλλο να αποψιλώνεις τους πάντες και να παίζεις με παντελώς άπειρα παιδιά και κάποιους (άλλους καλούς κι άλλους μέτριους) παλιούς.

Ακόμα κι αν θεωρηθεί ως δεδομένο πως ο ΠΑΟΚ δεν πάει για πρωταθλητισμό, σίγουρα δεν μπορεί στόχος να είναι η είσοδος στα Play off. Κάτι που, μπορεί και να θεωρηθεί ως αναπόφευκτο, ΟΤΑΝ θα έρθουν οι καταιγίδες στην πορεία της χρονιάς.

Μέχρι λοιπόν να μας εξηγηθεί ο στόχος της ομάδας, μέχρι να δούμε το πλάνο, μέχρι να μάθουμε γιατί φτάσαμε ως εδώ, ζούμε με την ελπίδα. Κι ο ΠΑΟΚ, στην κόψη του ξυραφιού...

 

ΥΓ. Ο Κλάους, υπέγραψε;

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...