Σπουδαία μέρα ξημέρωσε για τον ΠΑΟΚ…

Η 21η Ιουνίου 2022 δεν είναι μια μέρα σαν τις άλλες. Η μεταγραφολογία...καλά κρατεί, όμως το ενδιαφέρον στρέφεται αλλού. Η Νέα Τούμπα, δεν είναι πια άπιαστο όνειρο...
Equalizer Equalizer
Σπουδαία μέρα ξημέρωσε για τον ΠΑΟΚ…

Περνώντας όχι σαράντα, αλλά... χιλιάδες κύματα επί σειρά δεκαετιών (θυμίζουμε ότι υποτιθέμενα πλάνα για νέο γήπεδο είχε προωθήσει και ο Μπατατούδης αλλά και αργότερα ο Γούμενος με την αλησμόνητη δήλωση-απειλή «θα βάλω φουρνέλο στην Τούμπα» κάπου γύρω στο 2005-06), ο ΠΑΟΚ έχει πλέον τα περισσότερα από τα νομικά και τυπικά πολεμοφόδια ώστε να υλοποιήσει το μεγάλο αυτό πρότζεκτ.

Παρότι είναι σίγουρο πως ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς, η ύπαρξη του απαραίτητου υπόβαθρου είναι αρκετή για να μας γεμίζει αισιοδοξία. Ο ιδιοκτήτης της ομάδας άλλωστε, έχει αποδείξει αυτή τη δεκαετία που βρίσκεται μαζί μας ότι σπάνια ΔΕΝ τηρεί τον λόγο του.

Η Νέα Τούμπα θα αποτελέσει όχι μόνο αφορμή εκτόξευσης του συλλόγου, αλλά και πόλος έλξης κάθε λογής ενδιαφερόμενων (οπαδοί, απλοί τουρίστες, διαφημίσεις, καταστήματα) ενώ ταυτόχρονα θα αναβαθμίσει όλη την γύρω περιοχή.

Σήμερα λοιπόν, μέσω του PAOK TV, αναμένουμε να δούμε την παρουσίαση των εταιρειών που θα αναλάβουν την υλοποίηση του πρότζεκτ.

Σπουδαία μέρα ξημέρωσε για τον ΠΑΟΚ...

Διαβάστε ακόμη...