Γι’ αυτό ΠΑΟΚ παίξε -επιτέλους- τόπι

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου σήμερα και κατά πως φαίνεται θα δούμε επιτέλους ΠΑΟΚ.
Equalizer Equalizer
Γι’ αυτό ΠΑΟΚ παίξε -επιτέλους- τόπι

Αυτό το περίεργο κράμα πανδημίας, Χριστουγέννων και απουσίας αγωνιστικής δράσης, μας κάνει να ξεχνάμε πότε ήταν η τελευταία φορά που είδαμε την καλοδουλεμένη μηχανή του ΠΑΟΚ να οργώνει τα ελληνικά γήπεδα.

Τι; Όχι;

Στο κάτω-κάτω, ο ΠΑΟΚ είναι η πιο συνεπής ομάδα, η μόνη που ακολουθεί πραγματικά το πνεύμα και τους κανόνες των τελευταίων ετών. Μια πάνω, μια κάτω. Μια ανοίγουμε, μια κλείνουμε. Άκρη δε βγάζεις, ούτε και νόημα. Απλά ελπίζεις πως σύντομα το πλάνο «θα αποδώσει» και όλα θα ισορροπήσουν.

Τώρα, που σιγά σιγά φαίνεται να καταλαγιάζει κάπως ο πανικός από την πανδημία (δικαιολογημένα ή μη, θα φανεί), μοιάζει και ο ΠΑΟΚ να μπαίνει σε μια πιο λογική στράτα.

Η έλευση Μπότο, η πρώτη χειμερινή μεταγραφή (μια από τις πιο έγκαιρες μεταγραφές χειμώνα τα τελευταία δέκα χρόνια), η επιστροφή Ζαμπά και Τσόλακ, για τους οποίους εκφράστηκε θετικά ο κόουτς Λουτσέσκου, αλλά και η μακρά περίοδος «ξεκούρασης» που είχε η ομάδα λόγω των συνεχών αναβολών, δίνουν όλα ένα νέο ενδιαφέρον στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Σύμφωνά με τα ΜΜΕ, ο Παναιτωλικός ήρθε. Το σημερινό παιχνίδι θα γίνει κανονικά. Περιμένουμε να δούμε ΠΑΟΚ λοιπόν. Δίχως αναβολές και σίγουρα δίχως δικαιολογίες. Με ενέργεια και διάθεση. Πλάνο και ισορροπία. Λίγο «μπάλανς» ρε παιδί μου.

Όποιος νομίζει πως οι χρονιές τελειώνουν απ' το Δεκέμβρη, ας αλλάξει κανάλι.


ΥΓ. Ο μπασκετικός ΠΑΟΚ έχει κι αυτός μια ευκαιρία να δώσει έξτρα ενδιαφέρον στην υπόλοιπη σεζόν. Η εμφάνιση στο Στρασβούργο ήταν μάλλον απογοητευτική. Σίγουρα δεν είναι αυτές οι πραγματικές δυνατότητες της ομάδας. Κάποια στιγμή όμως πρέπει να τις δούμε και αυτές. Η αλήθεια είναι πως η χρονιά ξεκίνησε με σαφώς καλύτερες βλέψεις ως προς την ποιότητα του μπάσκετ που παίζουμε (τα αποτελέσματα έρχονται ακόμη σε δεύτερη μοίρα - ειδικά όταν μια υψηλότερη θέση στη βαθμολογία δεν σημαίνει τίποτα). Ίδωμεν.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...