Διοίκηση τραγέλαφος, δίχασε τον κόσμο

Ότι θα καταφέρνατε να βάλετε τέτοιο αυτογκόλ παραμονές τελικού, ειλικρινά κανείς δεν το φανταζόταν...
Μηχανικός
Διοίκηση τραγέλαφος, δίχασε τον κόσμο

Η απόφαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να μοιράσει τη συντριπτική πλειοψηφία των εισιτηρίων του τελικού σε εικονικά μέλη συνδέσμων και να αφήσει έξω ΠΑΟΚτσάκια που εδώ και χρόνια αφήνουν την ψυχή τους στα τσιμέντα της Τούμπας κάθε Κυριακή, έχει καταφέρει να εξοργίσει την συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών του ΠΑΟΚ.

Ναι καλά διαβάσατε. Δεν εξοργίσατε μόνο τις 6.000 οπαδών που είχανε διαρκείας στην 4 και στην 7. Εξοργίσατε όλους εμάς που όντας ΠΑΟΚτσήδες έχουμε βιώσει την αδικία στο πετσί μας. Αδικία από το αθηναϊκό κατεστημένο, αδικία από την κυβέρνηση, αδικία από την διαιτησία, αδικία από τους θεσμούς. Το ότι θα νιώθαμε αδικία και από τον ίδιο τον ΠΑΟΚ δεν μπορούσαμε να το φανταστούμε ούτε στους χειρότερους μας εφιάλτες.

Καταφέρατε να διαχωρίσετε τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ σε πλούσιους και φτωχούς, να φτύσετε στα μούτρα το 50% των διαρκείας, να φτύσετε στα μούτρα τη μισή Τούμπα που έρχεται κάθε Κυριακή,να χωρίσετε τον λαό σε παιδιά και αποπαίδια!

Ούτε ο πιο άρρωστος νους δεν θα μπορούσε να πάρει τέτοια απόφαση. Και το κυριότερο: με στοιχειώδη εξυπνάδα δεν θα έμενε κανένας παραπονεμένος!

Είναι δεδομένο ότι για διάφορους λόγους ένα σημαντικό ποσοστό των κατόχων διαρκείας δεν θα μπορούσε να παρευρεθεί στην Αθήνα και μάλιστα να παραλάβει εντός μίας ημέρας αυτοπροσώπως το εισιτήριο του. Έτσι από τα 13.000 διαρκείας ζήτημα αν 7-8 χιλιάδες παίρνανε εισιτήριο για τον τελικό.

Όλα τα υπόλοιπα (περίπου 12-13 χιλιάδες συνολικά) θα πηγαίνανε στους συνδέσμους και δεν θα άνοιγε ρουθούνι και κανένας δεν θα μπορούσε να πει τίποτα.

Η απόφαση αυτή κατάφερε να εξοργίσει αλλά κυρίως να διχάσει τον κόσμο του ΠΑΟΚ παραμονές τελικού. Και το κυριότερο: «Με διχόνοια δεν πας στον πόλεμο για να κερδίσεις αλλά για να χάσεις».

Συγχαρητήρια στους φωστήρες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κερδίσατε πανάξια το όσκαρ ηλιθιότητας.

Υ.Γ. Δείτε τον χαμό που έγινε για το θέμα, στη σελίδα της ΠΑΕ στο facebook

Διαβάστε ακόμη...