Tα "χώνει" σε δημοσιογράφους της Θεσσαλονίκης;

Είναι γεγονός ότι ο Μαρινάκης με υπεύθυνο επικοινωνίας τον Καραπαπά έχει κυριολεκτικά "αλώσει" το χώρο της δημοσιογραφίας...
Μηχανικός
Tα "χώνει" σε δημοσιογράφους της Θεσσαλονίκης;

Για πρώτη φορά στα χρονικά δημοσιογράφοι φάγανε ξύλο μέσα στο Καραϊσκάκη, γιατί απλά είπαν αυτό που βλέπανε, εκφωνητές απολύθηκαν επειδή είπαν τα αυτονόητα που διεδραματιζότανε μπροστά στα μάτια τους και δεν άνοιξε ούτε ρουθούνι!

Στις εφημερίδες πλέον και στα site ακόμα, τα μαϊμού πέναλτυ δεν σχολιάζονται, παρά μόνο γίνονται αναφορές στο πόσα ρεκόρ σπάει ο θρύλος. Ευτυχώς υπάρχουν και οι Θεσσσαλονικείς δημοσιογράφοι που ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ; ΟΧΙ! Το αντίθετο μάλιστα! Αντί να ασχολούνται με την διαιτησία και το ότι ο Ολυμπιακός απαγορεύεται να χάσει σχολιάζουν και κράζουν διοίκηση και τεχνική ηγεσία για το ότι ο ΠΑΟΚ είναι 10 βαθμούς πίσω! Βούτυρο στο ψωμί του χοντρού δηλαδή!

Αντί να προβάλουν το ότι ο ΠΑΟΚ έχει τον καλύτερο προπονητή προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν δουλεύει σωστά την ομάδα, δεν τους μαθαίνει τακτική, δεν έχει ψυχική επαφή με τους παίχτες και εν ολίγοις τον βγάζουν άχρηστο! Βούτυρο στο ψωμί του χοντρού δηλαδή!

Αντί να τονίσουν το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς Έλληνες διεθνείς, μιλάνε για την κλίκα που έχουν δήθεν κάνει οι πρώην του Παναθηναϊκού. Βούτυρο στο ψωμί του χοντρού δηλαδή!

Αντί να τονίσουν το γεγονός ότι ο Σαββίδης έχει χώσει 30+ εκ. ευρώ στον ΠΑΟΚ την ώρα που ο Μαρινάκης δεν βάζει φράγκο, γκρινιάζουν για το ότι δεν τα χώνει ο Σαββίδης για μεταγραφές χοντρά κτλ. Βούτυρο στο ψωμί του χοντρού δηλαδή!

Οι ίδιοι δημοσιογράφοι που πέρυσι κάναν μούγκα για τον Δώνη όλη τη χρονιά, τώρα βλεπουν τον ΠΑΟΚ να μην μπορεί απέναντι σε οργανωμένες άμυνες, κτλ. Όχι κύριοι δεν είμαστε μαλάκες. Δεν πιστεύουμε ούτε ότι εσείς είστε. Λ@μόγια είστε, λ@μόγια που πληρώνεστε κάθε μήνα για να δημιουργείτε κλίμα διχόνοιας, γκρίνιας, δυσαρέσκειας, μιζέριας και φαγωμάρας μεταξύ οπαδών και διοίκησης. Άλλη εξήγηση απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Σας πήραμε χαμπάρι ΚΑΙ σε λίγο θα σας πάρει χαμπάρι και ο Ιβάν και θα έρθει ο καιρός που θα σας "σκίσει".

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...