Μεταγραφές από τα ... Lidl;

Διανύοντας τις τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου η ομάδα προχώρησε σε κινήσεις ενίσχυσης που δεν προκαλούν ιδιαίτερη αίσθηση...
Λεωνίδας
Μεταγραφές από τα ... Lidl;

Εχοντας ως δεδομένο ότι η ομάδα του αήττητου νταμπλ σε μεγάλο βαθμό αποτελεί παρελθόν για διαφορετικούς λόγους (Βιερίνια, Πέλκας, Ακπομ, Λημνιός κτλ,)  ο ΠΑΟΚ όφειλε να καλύψει τα αγωνιστικά κενά του με εγνωσμένης αξίας ποδοσφαιριστές και σίγουρα ποδοσφαιριστές με ηγετική φυσιογνωμία. Αυτό συνέβη εν μέρει με την προσθήκη του Αντρίγια Ζίβκοβιτς που έδειξε την αξία του από την πρώτη στιγμή που φόρεσε τη φανέλα του Δικεφάλου και με τον αξιόλογο Σβαμπ.

Ιδίως στη κομβική θέση του δεξιού μπακ (αν και πάντα κάθε νέος παίκτης χρειάζεται ένα εύλογο χρονικό διάστημα προσαρμογής) οι πρώτες εντυπώσεις επιεικώς δεν ήταν οι καλύτερες, για τον Μούσα Ουαγκέ σε ένα παιχνίδι ύψιστης σημασίας για τον σύλλογο κόντρα στην Κράσνονταρ, με αποτέλεσμα την εκ νέου χρησιμοποίηση του  (παροπλισμένου) καλύτερου δεξιού μπακ στην ιστορία της ομάδας Λέο Μάτος.

Κυρίως όμως άναμέναμε τα "μπαμ" της τελευταίας στιγμής  και σίγουρα υπάρχει μεγάλη επιφύλαξη για το αν οι Κρίστο Γκονζάλεθ και Τόμας Μουργκ  χωρίς κάποιο ιδιαίτερο βιογραφικό, δύνανται να διακιολογήσουν αυτό τον χαρακτηρισμό.

Ολοι βέβαια κρίνονται στο χορτάρι και ο καιρός θα δέιξει αν η εν λόγω μεταγραφική ενίσχυση θα είναι αρκετή ώστε ο ΠΑΟΚ να ανταπεξέλθει στις πολλαπλές φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις όντας συμμετέχων σε 3 διαφορετικές διοργανώσεις και έχοντας τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβρη συνεχή ματς.

 

 

Διαβάστε ακόμη...