H γελοιότητα... στα καλύτερα της!

Ακόμα και τον εαυτό τους ξεπέρασαν (πράγμα αρκετά δύσκολο) σε κλίμακα παραπληροφόρησης και διασποράς ψευδών ειδήσεων για προπαγανδιστικούς λόγους συγκεκριμένα μέσα ερυθρόλευκης απόχρωσης..
Λεωνίδας
H γελοιότητα... στα καλύτερα της!

Η οργιάζουσα φαντασία τους και η ανάγκη τους να ρίξουν λάσπη, τους οδήγησε σε ενα τεράστιο ατόπημα. Σύμφωνα με τις "γνήσιες και διασταυρωμένες "πληροφορίες" τους ξεπέρασαν και την ίδια την επιστήμη. Ισχυρίστηκαν πως ο Γιώργος Σαββίδης επιτέθηκε στα αποδυτήρια των διατητών μετα την λήξη του αγώνα στη "Γιόχαν Κρόιφ Αρένα", με σκοπό να διαμαρτυρηθεί, και μάλιστα σύμφωνα με το "έγκυρο" αυτό σαιτ, το γεγονός καταγράφηκε και από τον παρατηρητη της αναμέτρησης στο φύλλο αγώνα.

Μικρή λεπτομέρεια αποτελεί το γεγονός πως εκείνη τη στιγμή ο Γιώργος Σαββίδης βρισκόταν μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, στο Λος Άντζελες. Προφανώς διακτινίστηκε εν είδει μάτριξ, και βρέθηκε για μερικα λεπτά στο Αμστερνταμ, προτού επιστρέψει στις ΗΠΑ. 

Το απόλυτο ξεβράκωμα των γκεμπελίσκων της οκάς, ήταν η αποστομωτική δήλωση του παρατητρητή του αγώνα κ.Κώστα Καπιτανή που ανέφερε χαρακτηριστικά;

«Ούτε καν γνωρίζω τον κ.Σαββίδη, δεν τον έχω δει ποτέ. Δεν έγινε το παραμικρό. Δεν ξέρω τι εξυπηρετούν τέτοιες αναφορές!

Η συμπεριφορά των ανθρώπων του ΠΑΟΚ ήταν άψογη, δεν έγινε το παραμικρό και δεν με πλησίασε κανείς για να μου εκφράσει το οποιοδήποτε παράπονο».

Φυσικά ουδεμία συγνώμη, ούτε απολογία έγινε, από τους υπεύθυνους του ψευδούς αυτου δημοσιεύματος που θίγει  τόσο τον Γίώργο Σαββίδη όσο και τη ΠΑΕ ΠΑΟΚ γενικότερα, πράγμα που καταδεικνύει το ποιόν των εν λόγω δημοσιογραφίσκων

Διαβάστε ακόμη...