Αξίζουν πολύ μεγαλύτερη στήριξη!

Για πρώτη φορά θα ασχοληθώ με το άθλημα του Bόλλευ, άθλημα το οποίο οι περισσότεροι δε γνωρίζουμε.
Sourmenetes
Αξίζουν πολύ μεγαλύτερη στήριξη!

Με ταλάνιζε πολύ καιρό το θέμα του Βόλλευ και μου έγινε ακόμα πιο δύσκολο όταν βρέθηκα μέσα στο Παλατάκι στον αγώνα με το Μίλωνα. Μιλάμε για μία θλιβερή εικόνα!

Μιλάμε για την απόλυτη απαξίωση προς το τμήμα και το απόλυτο γύρισμα πλάτης από το λαό του ΠΑΟΚ, σε ένα τμήμα το οποίο αν μη τι άλλο δείχνει να λειτουργεί σε πολύ σοβαρά πρότυπα, με ανθρώπους σοβαρούς και με ένα απόλυτα δομημένο πλάνο.

Ακούσαμε πολλά και διάφορα το καλοκαίρι στο χτίσιμο της ομάδας για ελλιπείς παίκτες, για μέτριο ρόστερ για αδυναμία στελέχωσης της ομάδας προκύπτοντας ένα αρνητικό κλίμα, παρά την πρόσληψη του Γιάννη Καλμαζίδη, προπονητή που μας έφερε πολλούς και σημαντικότατους τίτλους στην προηγούμενη θητεία του στον πάγκο της ομάδας. Τα πράγματα γίνανε ακόμα πιο δύσκολα μετά το στραβοπάτημα στην πρεμιέρα με τον κόσμο να γυρνάει το πρόσωπό του στην ομάδα.

Οι άδειες κερκίδες στα εντός έδρας παιχνίδια, ασχέτως της ακατάλληλης ώρας που διεξάγονται(Παρασκευή απόγευμα), είναι ένα μόνιμο φαινόμενο. Η ομάδα φαίνεται να έχει δομηθεί πολύ σωστά, φαίνεται να υπάρχει ένας ηγέτης προπονητής που την οδηγεί σε μία πολύ σταθερή βάση. Δε γίνεται, το τμήμα αυτό που δίνει τα πάντα εντός γηπέδου, να μη στηριχθεί!
Επιτέλους πρέπει εμείς οι ίδιοι ο Λαός του ΠΑΟΚ να κάνουμε το καθήκον μας!

Είναι απογοητευτικό αυτή η ομάδα να μην έχει μια λάβα κόσμου να την οδηγήσει εκεί που πρέπει! Στην κορυφή! Δεν περιμέναμε το σημερινό συγκλονιστικό παιχνίδι απέναντι σε έναν εξίσου δυνατό αντίπαλο, για να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας. Η ομάδα σε όλα της τα παιχνίδια, ακόμα και σε αυτά που ηττήθηκε, δείχνει έναν χαρακτήρα πολύ ισχυρό και ένα μέταλλο που θυμίζει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα του τρέμπλ.

Δε θα μπούμε σε συγκρίσεις με το τι έγινε τότε και τι γίνεται τώρα. Θα ασχοληθούμε μόνο με την στήριξη της ομάδας αυτής.
Οφείλουμε σαν αγνοί οπαδοί να στηρίξουμε τη σοβαρότατη προσπάθεια που γίνεται και να δώσουμε ένα βροντερό παρόν εντός αγωνιστικού χώρου από εδώ και πέρα. Οφείλουμε να στηρίξουμε χωρίς δικαιολογίες και χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Το Βόλλευ είναι εδώ! Ο ΠΑΟΚ είναι εδώ!

ΕΜΕΙΣ;

Ήρθε η ώρα των αποδείξεων! Ήρθε η ώρα του Λαού!

Υ.Γ. Επειδή στο προηγούμενο εντός έδρας ματς(με το γάβρο), μπήκε κόσμος που μάλλον έχει άλλα πράγματα κατά νου, καλό θα είναι όποιος υποστηρίζει την ιδέα και τα ιδανικά του ΠΑΟΚ, να αναλώνεται μόνο στα της ομάδας! Αυτό και τίποτα παραπάνω!

Διαβάστε ακόμη...