Νοοτροπία ΠΑΟΚ, αγνοείται!

Για ένα ακόμα ματς, με ομάδα προερχόμενη από τη Β εθνική, δώσατε το δικαίωμα παίκτες και προπονητικό τιμ, ο ΠΑΟΚ να γίνεται βορά στις ορέξεις του αντιπάλου.
Sourmenetes
Νοοτροπία ΠΑΟΚ, αγνοείται!

Το τελικό σκορ, παρότι διαμορφώθηκε υπό λανθασμένο σφύριγμα, παγκόσμια πρωτοτυπία του πέναλτυ του Ιωνικού, δε δικαιώνει κανέναν σας.

Και δεν είναι το πρόβλημα μας το τελικό σκορ απόλυτα, καθώς το ποδόσφαιρο κρύβει πάντα παγίδες, όσο η νοοτροπία των περισσοτέρων παικτών και η μη αυταπάρνηση για κακό αποτέλεσμα. Δε γίνεται επί 4 αγωνιστικές η ομάδα να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς τσαγανό, χωρίς πάθος για τη νίκη, χωρίς όρεξη να καταπιεί τον αντίπαλο.

Τι να πρωτοθυμηθούμε; Την ανάσταση του Ατρομήτου, που δεν είχε νίκη και καταφέρατε και δώσατε τρίποντο; Την απάθεια που βγάλατε σε εκείνο το ματς ή το ματς με το συμπολίτη που έπρεπε για ένα ακόμα ματς να φάμε ένα ολόκληρο ημίχρονο για να πάρουμε εμπρός; Και πάμε στο σημερινό κατόρθωμά σας. Υπήρχε κάποια δυναμική σαν ΠΑΟΚ να μπείτε να καθαρίσετε; Είχαμε κάποιο σοβαρό πλάνο εκτός από το να περιμένουμε στο πρώτο ημίχρονο το Ζιβκοβιτς να κάνει κάτι;

Έπρεπε να δεχτούμε και 3ο γκολ, ανάθεμα πότε ήταν η τελευταία φορά που έβαλε ο Ιωνικός 3 γκολ, για να ξυπνήσουμε; Μην παίζετε με τη νοημοσύνη του κόσμου που καίγεται να δει την ομάδα 2 φορές τη βδομάδα! Δε γίνεται κύριοι με όλες τις ανέσεις που σας παρέχονται και όλα όσα ζητάτε να έχετε αυτήν την εικόνα. Είναι απαράδεκτη εικόνα!

Δεν απασχολεί τον κόσμο ούτε η ηλικία σας ούτε το πόσα παίρνετε ούτε τα συμβόλαιά σας! Απασχολεί τον κόσμο να τα δίνετε όλα. Κι αν εξαιρέσουμε 2-3 παίκτες που σταθερά πασχίζουν για το καλύτερο, οι υπόλοιποι κυμαίνεστε σε επίπεδο πολύ κάτω από τη βάση. Έχετε πιάσει πάτο και το αλαζονικό σας πρόσωπο μέσω της αγωνιστικής σας εικόνας, δε σας τιμά. Και κυρίως δεν τιμά τα ιδεώδη και τη νοοτροπία του ΠΑΟΚ και του κάθε οπαδού αυτής της ομάδας!

Ο ΠΑΟΚ είναι το μη συμβατικό!

Και σεις, δυστυχώς, φαίνεται να συμβιβάζεστε με την απώλεια και την αποτυχία!
Όποιος δεν μπορεί να πάει να παραδώσει τα παπούτσια του και να πάψει να μεταδίδει τη νοοτροπία που δεν μας εκφράζει. Νοοτροπία δημοσίου και χαλαρότητας. Νοοτροπία που δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα που σάρωσε για 2 συνεχόμενα χρόνια στην Ελλάδα και αδυνατούσε να δεχτεί την αποτυχία.

Ο συμβιβασμός που κάνετε κάποιοι είναι μελανό σημείο για την ομάδα και μας τραβάει πολύ πίσω. Αν δεν μπορείτε, μην τραβάτε τον ΠΑΟΚ μας άλλο πίσω. Αφήστε αυτούς που μπορούν να μας πάνε μπροστά! Δε νοείται ο ΠΑΟΚ να κατεβαίνει στο γήπεδο και να περιμένουμε μια κρύα ομάδα, με ελάχιστες εκλάμψεις με βάση τις δυνατότητες των παικτών.
Δε γίνεται τα φορ του ΠΑΟΚ να έχουν τα λιγότερα γκολ από όλες τις υπόλοιπες ομάδες. Δε γίνεται τα χαφ του ΠΑΟΚ να έχουν την εικόνα μεσήλικα, δε γίνεται τα μπακ του ΠΑΟΚ να έχουν λιγότερο τσαμπουκά από μικρό παιδί.

Φτάνει πια!

Μας κουράσατε! Ναι δεν υπάρχουν επιλογές καθώς γίνανε σοβαρότατα λάθη το καλοκαίρι, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία στο να μην μπορείς να καθαρίσεις σαφώς υποδεέστερες ομάδες.
Έρχεται ένα πολύ κρίσιμο ματς την Πέμπτη στο οποίο πρέπει να ρεφάρετε, είναι δεδομένο! Κρίνονται πάρα πολλά και για τις επόμενες χρονιές σε ευρωπαϊκό επίπεδο, αλλά και για τη φετινή χρονιά καθώς θεωρούμε δεδομένο ότι σε ένα όμιλο με Σλόβαν και Λίνκολν πρέπει στη χειρότερη να βγεις 2ος.

Είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να αλλάξετε αυτήν την εικόνα.
Εμείς θα είμαστε εκεί!
Φροντίστε να είστε και σεις!

 

Διαβάστε ακόμη...