Ενισχύστε ουσιαστικά την ομάδα!

Ο ΠΑΟΚ εδώ και καιρό έχοντας στο τιμόνι του τον Πάμπλο Γκαρσία έχει κατασταλάξει σε ποιους παίκτες θα στηριχθεί.
Sourmenetes
Ενισχύστε ουσιαστικά την ομάδα!

Μετά και την αποχώρηση-δανεισμός (πώληση υπό προϋποθέσεις) του Γιαννούλη οι επιλογές είναι συγκεκριμένες αλλά και μετρημένες. Είναι φανερό ότι υπάρχει μια πεντάδα ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζεται από τον προπονητή της ομάδας και πιο συγκεκριμένα Τσόλακ, Εσίτι, Μπίσεσβαρ, Ρέυ και Ζαμπά είναι εντελώς εκτός πλάνων.

Οι 4 πρώτοι πρέπει να βρεθεί τρόπος να αποδεσμευθούν-δανεισθούν-πωληθούν από την ομάδα καθώς για λόγους αγωνιστικούς δεν μπορούν να προσφέρουν και τα συμβόλαιά τους βαρύνουν το μπάτζετ της ομάδας. Αυτό σημαίνει ότι στο χώρο του κέντρου, στα χαφ δηλαδή, ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να φέρει και έναν ακόμα παίκτη καθώς οι επιλογές είναι και περιορισμένες αλλά χρειάζεται και αναβάθμιση του υπάρχοντος υλικού. Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν μπορεί να στηρίζεται μόνο με ευχολόγια, αλλά και επί της ουσίας, καθώς βλέπουμε ότι ενώ η ομάδα έχει ένα καλό κορμό 12-14 παικτών, από κει και πέρα δυσκολεύεται ιδιαίτερα να βρει λύσεις.

Στον επιθετικό τομέα ο ερχομός Ουάρντα και Κρμέτσνικ τόνωσαν σημαντικά την παρουσία της ομάδας στην αντίπαλη περιοχή, δίνοντας αέρα και στους υπόλοιπους παίκτες και φαίνεται ότι υπάρχει αναβάθμιση στις εν λόγω θέσεις. Ο Λάμπρου ακόμα δεν είναι έτοιμος αλλά θεωρώ ότι μπορεί να δώσει λύσεις-ανάσες σε συγκεκριμένα παιχνίδια.

Στο χώρο του κέντρου πρέπει να δοθεί βάρος καθώς το δίδυμο Καντουρί-Σβαμπ μπορεί να έχει μια καλή χημεία, αλλά δε γίνεται να επιβαρύνεται με όλα τα ματς. Ταυτόχρονα ο Αουγκούστο, αν εξαιρέσουμε κάποια ματς, δε δείχνει συνέπεια στις καλές εμφανίσεις και ο Τσιγγάρας είναι νωρίς για να έχουμε φουλ απαιτήσεις. Είναι μια θέση που σίγουρα ο Γκαρσία χρειάζεται στήριξη και πρέπει να τη λάβει, ώστε να δούμε τις δυνατότητες της ομάδας, καθώς και να χτιστεί πάνω στα δεδομένα του το ρόστερ της επόμενης περιόδου.

Πολλές ανορθογραφίες προέκυψαν με το Φερέυρα αλλά και με τις αποτυχημένες επιλογές παικτών, κυρίως βέβαια στη θέση του φορ. Είναι σωστό να έρθουν από τώρα οι επιθυμητοί για τον προπονητή παίκτες, ώστε το δείγμα της ομάδας που είδαμε(πάτημα στο λαιμό για 45 λεπτάα) απέναντι στο διαφημιζόμενο άτρωτο του ελληνικού πρωταθλήματος, να αποτελέσει την κανονικότητα της ομάδας και όχι μια έκλαμψη.

Για το τέλος άφησα αυτό το καμάρι από τη Βραζιλία που ήρθε με τα Βαΐων και Κλάδων πρόπερσι και ούτε καν υπάρχει στην ομάδα. Μιλάμε για ότι πιο αποκρουστικό μπορεί να συμβαίνει στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ, την ώρα που κανείς δε γνωρίζει τι ρόλο βαράει αυτός ο παίκτης και τι γίνεται με την περίπτωσή του. Κύριε Ρέμπε μήπως μπορείτε να μας πείτε τι γίνεται με το Ζαμπά; Δαπανήθηκαν λεφτά , πληρώνεται ένας παίκτης και βρίσκεται στη Βραζιλία και τον βλέπουμε να φιγουράρει στο Instagram και να μας πουλάει τρέλα...

Αν το γήπεδο είχε κόσμο θα έτρωγε μεγάλη γιούχα και αυτός και όσοι τον αφήνουν να αλωνίζει! Δεν είναι σοβαρή εικόνα αυτή ούτε για την ομάδα ούτε για τον ίδιο! Αν συμβαίνει κάτι άλλο ενημερώστε τον κόσμο γιατί δε γίνεται να μιλάμε για ffp και μειωμένα έξοδα, να παλεύουν οι παίκτες να μας κρατήσουν ψηλά και οι μισθοί του Ζαμπά να μας ανεβάζουν το μπάτζετ, εκτός κι αν δεν πληρώνεται και δε λογίζεται ως παίκτης. Ενημερώστε μας για να ξέρουμε.

Ο ΠΑΟΚ μετά από μια εντελώς παράξενη μετάβαση από την εποχή Λουτσέσκου σε Φερέυρα, θα αρχίσει με τον Γκαρσία να βρίσκει αυτό που δεν είχε πέρυσι. Τα δείγματα θα φανούν αλλά ο Πάμπλο θέλει στήριξη με σωστά εργαλεία. Δώστε του αυτά που ζητάει, προκειμένου η ομάδα να φτάσει εκεί που της αξίζει. Στην κορυφή! Έχει καλό οδηγό, δώστε του τα απαραίτητα εργαλεία κι απεγκλωβίστε την ομάδα από τις τραγικές επιλογές προηγούμενων μεταγραφικών περιόδων.

 

Διαβάστε ακόμη...