Η επιστροφή του συνδρόμου των Τεμπών

Είχαμε σήμερα τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος στον οποίο συμμετείχε ο παναθηναϊκός και μια ξένη ομάδα.
Sn0ufel Sn0ufel
Η επιστροφή του συνδρόμου των Τεμπών

Οι οπαδοί της ξένης ομάδας αφού έκαναν χιλιόμετρα για να είναι δίπλα της είδαν τους αγαπητούς αστυνομικούς να κάνουν αδικαιολόγητη χρήση δακρυγόνων μέσα σε ένα γεμάτο γήπεδο με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η έναρξη του επικού αγώνα πάνω από μισή ώρα. Καλύτερα να μη ξεκινούσε...

Τι είδαμε σε αυτό τον αγώνα? Τον προπονητή της ξένης ομάδας να επιλέγει να κατέβει με τρεις μέσους οι δύο εκ των οποίων θα πιεζαν την μεγάλη ομάδα της πρωτεύουσας. Ο πρώτος είδε κάρτα στο 5ο λεπτό για το έγκλημα που διέπραξε να σηκώσει το χέρι για να διαμαρτυρηθεί στον εξαίσιο διαιτητή. Ο δεύτερος είδε κίτρινη κάρτα δέκα λεπτά μετά στο πρώτο του φάουλ στο κέντρο του γηπέδου.

Στο 35 λεπτό η αθηναϊκή ομάδα κέρδισε πέναλτι. Αντί σχολιασμού παραθέτουμε εδώ τον κανονισμό «Αν ένας παίκτης σκύβει για να διεκδικήσει την μπάλα με το κεφάλι, όταν αυτή παίζεται από αντίπαλο με το πόδι, ο παίκτης που σκύβει δημιουργεί κίνδυνο για τον εαυτό του, δηλαδή παίζει κατά τρόπο επικίνδυνο και πρέπει να τιμωρηθεί με έμμεσο σε βάρος της ομάδας του για "παθητικό επικίνδυνο παίξιμο". Η απόφαση δεν αφορά τον τερματοφύλακα όταν πλονζάρει με απλωμένα χέρια για να πιάσει την μπάλα που διεκδικείται από αντίπαλό του»

Συνολικά είχαμε κατά της ξένης ομάδας:
1. Ανύπαρκτη κάρτα Αουγκούστο (κρίσιμη θέση στο γήπεδο)
2. Ανύπαρκτη κάρτα Σοάρες (επίσης κρίσιμη μονάδα)
3. Ανύπαρκτο πέναλτι
4. Δεν δινει κόκκινη στη χειρονομία παίκτη τους στο κοινό
5. Δεν δίνει κάρτες σε ΟΛΟΙΔΙΑ μαρκαρίσματα με αυτό του Σοάρες (ούτε καν σφυρίζει φάουλ μερικά).
6. Αν το πέναλτι του Παναθηναικου ήταν σωστό, τότε του Μιτρίτσα ήταν και αποβολή
7. Καθαρό φάουλ στον Ελ Καντουρί ακριβώς έξω από τη περιοχή
8. Καθαρό φάουλ στον Σβαμπ στο ημικύκλιο της περιοχής με τον αντίπαλο παίκτη να πέφτει με τα δύο πόδια
Μαζί με όλα αυτά, ο Παναθηναικός δεν κάνει ΟΥΤΕ ΜΙΑ φάση σε όλο το ματς. Τελείωσε τον αγώνα χωρίς σουτ εντός εστίας.

Η αθηναϊκή ομάδα λοιπόν κέρδισε κατά κράτος τη ξένη ομάδα. Στη κυριολεξία. Ένα κράτος που κάνει ότι θέλει όπως θέλει όποτε θέλει κατά των Μάο Μάο από το βορρά που είναι απολίτιστοι για το πολιτισμό τους.
Ευτυχώς λοιπόν το βάρος της φανέλας μίλησε. Το σύνδρομο των Τεμπών επέστρεψε. Η κανονικότατα επέστρεψε. Οι βάρβαροι βόρειοι ηττήθηκαν. Όλα καλά στο κράτος. Πάμε για τα επόμενα.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...