Κρύα ήττα, δεν χάθηκε τίποτα!

Την ήττα από την ΑΕΚ γνώρισε ο ΠΑΟΚ με 0-1 στην Τούμπα ...
Κρύα ήττα, δεν χάθηκε τίποτα!

Ένας πραγματικά κακός ΠΑΟΚ έκανε χθες μετά από καιρό την εμφάνιση του. Παρά το γεγονός πως ο Δικέφαλος παρατάχθηκε θεωρητικά με την καλύτερη δυνατή εντεκάδα, υπέπεσε σε πολλά σφάλματα που στάθηκε αδύνατον να ξεπεραστούν..

Πρώτον και κυριότερο, οι παίκτες της ομάδας παρουσίασαν μεγάλο πνευματικό πρόβλημα. Υπήρξε μεγάλο πρόβλημα καθαρής σκέψης τόσο στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, όσο και στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, θέματα τα οποία σε συνδυασμό με την κακή μέρα όλης της μεσοεπιθετικής γραμμής της ομάδας στέρησαν από τον ΠΑΟΚ τη δυνατότητα να πάρει μια νίκη που θα έκλεινε την ψαλίδα από την κορυφή.

Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως ο Δικέφαλος δεν άξιζε να χάσει. Μπορεί να εμφανίστηκε ασύνδετος και χωρίς επιθετικές εμπνεύσεις, αλλά από την άλλη δεν απειλήθηκε και σχεδόν καθόλου.

Συμπερασματικά, χθες χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του Λουτσέκου. Παρόλα αυτά, μιλάμε για μια ομάδα η οποία είχε να ηττηθεί πέντε μήνες και σίγουρα δεν είναι δυνατόν να διατηρήσει τα ίδια επίπεδα απόδοσης σε όλα τα παιχνίδια μας τόσο απαιτητικής διοργάνωσης όπως είναι τα play offs.

Μπορεί η ήττα αυτή να ήρθε σε κακό σημείο, ωστόσο ο ΠΑΟΚ έχει ακόμη οκτώ παιχνίδια μπροστά του, τα οποία είναι όλα τελικοί (συν δύο παιχνίδια στο κύπελλο) και κανένας αντίπαλος δεν φαίνεται τόσο ικανός ώστε να είναι το ακλόνητο φαβορί.

Η ομάδα καλείται να συνέλθει πνευματικά και να συνειδητοποιήσει πως τίποτα δεν χάθηκε και είναι στο χέρι όλων να φτάσουν στην κορυφή.

Υ.Γ: Μπράβο στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ και στον λαό της ομάδας για την τιμή της απόσυρσης της φανέλας του θρυλικού Μπάνε Πρέλεβιτς.

Υ.Γ1: Συγχαρητήρια στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ που κλείδωσε την πρωτιά στην κανονική διάρκεια και έφτασε ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Υ.Γ2: Τελευταίο και σημαντικότερο έμεινε το τμήμα αντρικού βόλεϊ. Οι παίκτες και ο προπονητής που τόση κριτική δέχτηκαν μέσα στη χρονιά κατάφεραν να σηκώσουν το τέταρτο σερί κύπελλο της ομάδας και πέμπτο συνεχόμενο κάνοντας για άλλη μια φορά περήφανο όλο τον λαό του ΠΑΟΚ. Το λιγότερο που αξίζουν είναι ένα ασφυκτικά γεμάτο Παλατάκι την Τετάρτη, ώστε να κάνουν το τελευταίο βήμα στο δρόμο για τους τελικούς.

Διαβάστε ακόμη...