Από εξάρα σε πεντάρα και από τελικό σε τελικό!

Μεγάλη εμφάνιση και τεράστιο άλμα πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ που επικράτησε με 1-5 της Λαμίας στον πρώτο ημιτελικό για το κύπελλο Ελλάδος.
Από εξάρα σε πεντάρα και από τελικό σε τελικό!

Ήταν ένα παιχνίδι από αυτά που στην θεωρία είναι εύκολα, αλλά η σημασία τους είναι πολύ μεγάλη και ο κίνδυνος να χαθεί κάποιος στόχος είναι υπαρκτός.

Αυτά τα ματς κρίνονται συνήθως στην νοοτροπία με την οποία αγωνίζεται ο θεωρητικά «μεγάλος» του ζευγαριού και στο πόσο σοβαρός παρουσιάζεται. Και σε αυτόν τον τομέα, ο ΠΑΟΚ πήρε για άλλη μια φορά άριστο βαθμό.

Ξεκινώντας με παίκτες βασικούς και χωρίς rotation, ο Δικέφαλος προηγήθηκε μόλις στα δεκατρία δευτερόλεπτα και έδειξε από την αρχή την διάθεση που υπήρχε να τελειώσει η πρόκριση από εχθές.

Παίζοντας λοιπόν εξαιρετικό κατά διαστήματα ποδόσφαιρο, η ομάδα του Λουτσέσκου ισοπέδωσε τον αντίπαλο, αλλά και για άλλη μια φορά «φωνάζει» δικαίως για καταφανέστατο πέναλτι το οποίο είναι αδιανόητο να μην σφυριχτεί στην εποχή του VAR.

Ξεπερνώντας λοιπόν όλα τα αγωνιστικά κομμάτια της όποιας ανάλυσης μπορεί να γίνει για το χθεσινό παιχνίδι, το συμπέρασμα είναι ένα και μοναδικό:

Ο ΠΑΟΚ ενοχλεί και δέχεται πόλεμο σε κάθε του παιχνίδι από την διαιτησία, είτε παίζει κάποιο ντέρμπι, είτε με τη Λαμία και τον Λεβαδειακό.

Προστατεύστε την ομάδα, κάντε ό,τι είναι απαραίτητο για να σταματήσουμε να βλέπουμε κάθε εβδομάδα αυτά τα αίσχη.

Υ.Γ: Έκτος τελικός τα τελευταία εφτά χρόνια, έβδομος τελικός τα τελευταία δέκα χρόνια. Μεγάλε ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...