Του έκοψε τη γλώσσα, τον επανάφερε στην πραγματικότητα!

Εύκολη νίκη στο ντέρμπι της πόλης για τον ΠΑΟΚ κόντρα στον κιτρινόμαυρο θίασο με το φτωχό 1-0 ...
Του έκοψε τη γλώσσα, τον επανάφερε στην πραγματικότητα!

Πολλές φορές στη ζωή υπάρχουν παραφωνίες, οι οποίες δεν μπορούν να εξηγηθούν με βάση τη λογική. Μία τέτοια παραφωνία ήταν η περυσινή σεζόν, όταν ο ΠΑΟΚ σε τέσσερα παιχνίδια δεν είχε καταφέρει να κερδίσει ή να σκοράρει κόντρα στον ενοχλητικό συμπολίτη.

Αυτή η παραφωνία οδήγησε τους αντιπάλους σε μια ψευδή αίσθηση ότι κατά κάποιον τρόπο έχουν το πάνω χέρι (;;;) στις μεταξύ μας αναμετρήσεις και σε κάποιες δηλώσεις του προέδρου τους (;;), οι οποίες είναι και χαρακτηριστικές του αστεία μικρού μεγέθους και της ανύπαρκτης υπόστασης τους ως σύλλογος.

Όπως όλες οι παραφωνίες λοιπόν, έτσι και αυτή ήρθε η ώρα να καταρρεύσει στο χθεσινό παιχνίδι, στο οποίο μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και αυτή ήταν ο ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος σφυροκόπησε τον αντίπαλο του, έχασε πέναλτι, δεν του δόθηκε ένα ακόμη πέναλτι, είχε δοκάρι, κλασικές ευκαιρίες και σημείωσε μόλις ένα γκολ, δείγμα της αναποτελεσματικότητας της ομάδας που την ταλανίζει από την αρχή της χρονιάς.

Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟΚ έριξε στο δεύτερο μέρος τον ρυθμό, πράγμα λογικό δεδομένου του πόσες φορές έχει στραβοπατήσει στο πρόσφατο παρελθόν. Παρά την τακτική αυτή αλλαγή όμως, ο Δικέφαλος δεν απειλήθηκε ποτέ και τελείωσε το ματς χωρίς να δεχθεί καν τελική στην εστία του.

Αν η ομάδα θέλει να κάνει πρωταθλητισμό, τότε πρέπει να ενισχυθεί ποιοτικά, καθώς ο πάγκος της είναι ουσιαστικά γυμνός. Δεν μπορεί οι λύσεις που έρχονται να είναι ο Μπράντον Τόμας, ο Μουργκ και ο Μπίσεσβαρ.

Καλό θα ήταν λοιπόν η διοίκηση να ενισχύσει έστω και λίγο την ομάδα, διότι είναι κρίμα η τεράστια προσπάθεια του προπονητικού τιμ να μένει χωρίς στήριξη.

Υ.Γ: Φιλιά από τους πελάτες, που όσα έχουν καταφέρει τα τελευταία πέντε χρόνια, δεν θα τα καταφέρετε ούτε σε εκατό ζωές.

Υ.Γ1: Ήταν η χθεσινή ήττα ένα εμπόδιο στο δρόμο για το νταμπλ; Ας μας απαντήσει κάποιος υπεύθυνα.

Διαβάστε ακόμη...