Αυτός είναι ΠΑΟΚ!

Ένας πραγματικά εξαιρετικός κατά διαστήματα ΠΑΟΚ κέρδισε τον Βόλο με 3-0 και σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας...
Αυτός είναι ΠΑΟΚ!

Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα και το ματς κόντρα στον ΠΑΣ φάνηκε πως κάτι αλλάζει.

Φάνηκε πως οι παίκτες του Δικεφάλου πείσμωσα και ήθελαν να βελτιώσουν την εικόνα τους. Και αυτό έγινε.

Κόντρα στην ομάδα του Βόλου, ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με το γνωστό του 4-2-3-1, αυτή την φορά με τους Ντόουγκλας και Αουγκούστο στον άξονα και τον Ελ Καντουρί μπροστά τους. Αυτές ήταν και οι μόνες αλλαγές σε σχέση με το ματς της Πέμπτης κόντρα στον Ιωνικό.

Και πραγματικά αυτό το φρεσκάρισμα στον άξονα της ομάδας είναι που έκανε τη μεγάλη διαφορά. Φελίπε και Αουγκούστο (που επιτέλους παίζει στην θέση του) ήταν εξαιρετικοί. Ειδικά ο Βραζιλιάνος μοιάζει αναγεννημένος.

Μεσοαμυντικά ήταν παντού, ενώ και μεσοεπιθετικά κέρδισε το πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο και σκόραρε στο δεύτερο έχοντας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα εξαιρετική παρουσία.

Γενικά με το ματς κόντρα στην ΑΕΚ, ο διακόπτης μοιάζει να έχει γυρίσει πλήρως, Για τρίτο σερί ματς, ο Δικέφαλος έπνιξε τον αντίπαλο του, τελείωσε το ματς στο πρώτο μισάωρο του παιχνιδιού, ενώ κατόρθωσε και να συντηρήσει τα υψηλά στάνταρ του για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μπράβο λοιπόν σε όλους. Από το προπονητικό τιμ που ενεργοποίησε όλους τους παίκτες μέχρι και σε κάθε παίκτη ξεχωριστά για την εικόνα που φαίνεται επιτέλους να αλλάζει.

Ευχή όλων μας είναι να συνεχιστεί αυτή η εικόνα και μετά το Μουντιάλ, γιατί η αλήθεια είναι πως αυτή η διακοπή έρχεται ακριβώς πάνω στο φορμάρισμα της ομάδας.

Υ.Γ: Ο γαύρος των ίδιων βαθμών με τον ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ του +4 είναι συνδιεκδικητές του τίτλου και ο ΠΑΟΚ δεν είναι;

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...