Σοβαρός και νικητής!

Ποδαρικό με το δεξί για τον ΠΑΟΚ που επικράτησε στο πρώτο ματς του 2022 του Παναιτωλικού με 2-0...
Σοβαρός και νικητής!

Την τέταρτη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα και έκτη συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις πέτυχε ο ΠΑΟΚ το απόγευμα της Τετάρτης στην Τούμπα. Ο Δικέφαλος παρατάχθηκε στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση του λόγω και των κρουσμάτων covid που ταλαιπώρησαν την ομάδα..

Ωστόσο, παρά τις αλλαγές, ο Δικέφαλος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι (κόντρα σε έναν εξίσου ταλαιπωρημένο αντίπαλο), πήρε τα ηνία και σε αρκετά σημεία έθελξε με την απόδοση του, δείχνοντας και ορισμένα δείγματα πίεσης και φρεσκάδας. Σε αυτά τα διαστήματα πίεσης φάνηκαν και τα ποιοτικά κενά που υπάρχουν, αφού η ομάδα απέτυχε να καθαρίσει το παιχνίδι, ενώ της δόθηκαν πολλές προϋποθέσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός έπεσε (ας μην ξεχνάμε πως η ομάδα προέρχεται από τρεις εβδομάδες απραξίες), αλλά πλην δύο φάσεων η άμυνα δεν εκτέθηκε, η γενικότερη αμυντική λειτουργία ήταν καλή, ενώ είχαμε και την έκπληξη του Λέο Ζαμπά που εμφανίστηκε πιο δυναμικός από όσο όλοι μας περιμέναμε και καθάρισε και το παιχνίδι.

Συνολικά, ο ΠΑΟΚ κρατάει τη νίκη, το μηδέν παθητικό, τον Λευτέρη Λύρατζη που μας εκπλήσσει με την σταθερότητα του, τον Λέο Ζαμπά που ίσως έχει πιο πολλά να μας δείξει από όσα περιμένουμε, αλλά κρατάει και την γενικότερη έλλειψη ποιότητας σε πολλές στιγμές, καθώς και την ανάγκη για άμεση και ποιοτική ενίσχυση.

Υ.Γ: Καλή χρονιά σε όλους με υγεία πάνω από όλα και πολλές ασπρόμαυρες επιτυχίες.

Διαβάστε ακόμη...