Περηφάνεια, Αντίσταση, Όνειρο, Κατάκτηση

Ο θυμόσοφος λαός λέει πως “ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται”...
Περηφάνεια, Αντίσταση, Όνειρο, Κατάκτηση

Όπως το χανούμι χάθηκε στα ... ψέματα του και έτσι την επόμενη χρονιά είδε τον ΠΑΟΚ να κερδίζει όσα ΑΞΙΖΕ, δηλαδή το ντάμπλ, έτσι και ο έτερος του ΠΟΚ, γάβρος, δείχνει ότι πλησιάζει ο καιρός που τα ψέματα του αποκαλύπτονται...

Από τη δίκη για τα στημένα στα νταλαβέρια με οάρης και γίγαντες δικηγόρους. Από τα υποχείρια του που κυβερνούν τον τόπο μέχρι στημένες επιτροπές αλλά και μια ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ σκευωρία όχι απλά σπίλωσης, αλλά και εξομοίωσης του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥ ΠΑΟΚ με τη λέρα και τη δυσωδία που τόσα χρόνια χαρακτηρίζει το σωματείο του Πειραιά, δηλαδή το συνώνυμο της βρωμιάς, της εγκληματικής πράξης, της σήψης του Ελληνικού κράτους.

Μα κάπου, πάντοτε, βρίσκεται όχι απλά κρυμμένη η αλήθεια, αλλά και αυτός που θα την αναδείξει..

Και ήρθε η ώρα και αυτή φάνηκε, πανηγυρικά και με..συνοπτικές διαδικασίες.

Το CAS, διεθνές δικαιοδοτικό όργανο, αποφάσισε ότι α) η παρέμβαση του γάβρου είναι ...άκυρη και 2) ότι η ΕΠΟ οφείλει να μπει στην ουσία της υπόθεσης και όχι να λάβει υπόψιν το πόρισμα μιας ΣΤΗΜΕΝΗΣ επιτροπής.

Συνεπώς πλέον έχουμε...ενα μονόδρομο να ακολουθήσουμε. Κυνήγι διαρκές σε όσους συμμετείχαν σε αυτή τη ΣΚΕΥΩΡΙΑ. Είτε λέγεται Αυγενάκης, είτε γάβρος, είτε Μαρούπα, είτε “άγνωστος Χ που επιτέθηκε στο Τζήλο”.

Διαρκής επίθεση, καθημερινή σε όλους και για όλα.

Δεν είμαι από αυτούς που τους αρέσει ο δρόμος της...καταγγελίας. Είναι μια τακτική ...ρουφιάνου και δεν ταιριάζει στον ΠΑΟΚ αλλά σε τοπικά σωματεία της Θεσσαλονίκης.

Αλλά ο ΠΑΟΚ ΟΦΕΙΛΕΙ, μέσα από διαρκή ανάδειξη όλων όσων συνέβησαν να διαλαλήσει σε κάθε γωνιά του κόσμου, ότι υπάρχει ένα σωματείο, σε μια χώρα, που χωρίς κανένα ίχνος αιδούς, διατείνεται ότι είναι κράτος, ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ σε διαδικασίες του κράτους, ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ σε διαδικασίες μιας ΝΤΕΜΕΚ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΣΤΗΝΕΙ (πέρα από αθλητικούς αγώνες) σε συνεργασία με ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ φορείς επιτροπές με στόχο να ..υπερισχύσει.

Η... Άγια Τριάδα του γάβρου ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΙΑ....

Από που να ξεκινήσει και που να τελειώσει κανείς. Υπάρχει έμμεση ή άμεση εμπλοκή από συγκεκριμένο σύλλογο, με αποδείξεις ή έστω ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ υπόνοιες, για πληθώρα θεμάτων. Από παράνομες δοσοληψίες με ατζέντηδες (βλ.σκάνδαλο Ζορζε Μέντες), βιαοπραγίες και δολοφονικές επιθέσεις σε διαιτητές (Κωνσταντινέας, Τζήλος..), στημένους αγώνες (Βέροια), νταλαβέρια με...περίεργο ύφος με άλλες ομάδες της Ελλάδας (βλ. Οαρης), καράβια γεμάτα πρέζα, “κουμπαριές” και στήσιμο (εν μια νυκτί) επιτροπών, επιθέσεις σε δημοσιογράφους (ατελείωτη η λίστα), επιθέσεις σε παίχτες ομάδων (βλ. Πλατανιάς) και γενικά μια προσπάθεια συμμετοχής σε όσα περισσότερα ποινικά αδικήματα μπορεί κάποιος να συμμετάσχει.

Πως αντιμετωπίζει το Ελληνικό κράτος και οι αρμόδιοι φορείς του όλη αυτή τη..φιλότιμη προσπάθεια; ΜΕ ΑΠΑΘΕΙΑ και ΣΥΓΚΑΛΗΨΗ.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, οι άνθρωποι που ασχολούνται με τα του ΠΑΟΚ, ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να κυνηγήσουμε αυτή την ιστορία με κάθε μέσο επικοινωνίας που διαθέτουμε.

Ανάδειξη καθημερινά της βρωμιάς, της ρουφιανιάς, της δυσωδίας που ολοένα και περισσότερο το σωματείο του γάβρου εκπέμπει.

Αυτό που προσπάθησαν φέτος, τη ΣΠΙΛΩΣΗ του ονόματος του ΠΕΡΗΦΑΝΟΥ σωματείου του ΠΑΟΚ, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να το βρίσκουν μπροστά τους από τώρα και στο διηνεκές. Μέχρι να πάψουν να υπάρχουν.

Χειρότερο πράγμα από το να...ρουφιανεύεις κάποιον ΨΕΥΔΟΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Χειρότερη δράση από το να προσπαθείς να σπιλώσεις κάποιον που ΠΛΗΡΩΣΕ επί σειρά ετών την... προτίμηση του στην ΚΑΘΑΡΗ ΔΡΑΣΗ και την ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ, δεν υπάρχει.

Το ζήτημα πλέον έχει αποκτήσει την πιο σημαντική υπόσταση που μπορεί στη ζωή. ΗΘΙΚΗ. Είναι ζήτημα...κούτελου. Εμείς το κρατούσαμε (και ας ...το πληρώναμε) καθαρό, το κρατάμε και το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ έχει τα εχέγγυα να το κρατήσει καθαρό. Και ας το πληρώσει κάποια στιγμή. Ήταν, είναι και θα είναι προετοιμασμένος για κάθε τιμωρία που θα έχει ΑΛΗΘΗ βάση, εφόσον το σωματείο ή μέλη αυτού παραστρατήσουν.

ΑΛΛΑ και δεν θα σταθεί αμέτοχος στην προσπάθεια σπίλωσης, ειδικά όταν αυτή προέρχεται από το πλέον ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΟ σωματείο στην ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ.

Η μάχη μας, τώρα αρχίζει και οφείλουμε να είναι ανελέητη και διαρκής.

Περηφάνια, Αντίσταση, Όνειρο, Κατάκτηση.

Υγ: την ίδια μέρα η κυβέρνηση αποφάσισε την....απαγόρευση (ουσιαστικά) των διαδηλώσεων. Ζούμε για να καταργούμε τα όχι σας.

Υγ2: Κάθε λεπτό που περνάει και η...Ελληνική, ανεξάρτητη (lol) δικαιοσύνη καθυστερεί να ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ της, γίνεται συνένοχος της εγκληματικής οργάνωσης. Άλλωστε η κα Μαρούπα με..λύπη της παραδέχθηκε ότι η Ελλ.Δικαιοσύνη είναι λιγότερο ανεξάρτητη από χώρες όπως η Γουϊνέα και η Ν.Κορέα, οπότε στο χέρι της να αποδείξει ότι..υπάρχει ελπίδα στην Ψαροκώσταινα....

Διαβάστε ακόμη...