Κίτρινη γιορτή ... κίτρινο καρναβάλι !

Να γιορτάσετε, δε λέω. Δικαίωμά σας, δημοκρατικό και αναφαίρετο, φυσικά. 98 χρόνια ποδοσφαιρικής αφάνειας και παρακμής κλείνετε ... ε, να μην τα γιορτάσετε κιόλας;
Ντίνος Liverpool
Κίτρινη γιορτή ... κίτρινο καρναβάλι !

Α, όλα κι όλα! Εγώ είμαι μαζί σας. Να γιορτάσετε να χαρείτε όσο θέλετε, μόνο που τα καρναβάλια πέρασαν! Γιατί μόνο καρνάβαλος θα μπορούσε να σκεφτεί αυτό το αμίμητο σύνθημα «κίτρινη γιορτή, κίτρινη πόλη»!

Ποιά «κίτρινη πόλη», ρε μπούφοι; (Δεν σας προσβάλλω εσάς, τους μπούφους εξυψώνω ... έτσι για να ξηγιόμαστε και να μην παρεξηγιόμαστε). Πήγατε ποτέ καμιά βόλτα στην πόλη και αντιληφθήκατε ότι είναι κίτρινη; Μη χειρότερα με την αυθυποβολή σας! Να το κοιτάξετε το θέμα σε κανένα ψυχολόγο γιατί πες-πες, όλο και θα το πιστέψετε σε λίγο. Βρε, στην Παπαναστασίου μόνο υπάρχετε και εκεί μιλάμε για ντάλα ανατολικά. Οπουδήποτε αλλού για silver alert εξαφάνισης ασπονδύλων είστε ... γμ τα παραμύθια που αλληλοπαραμυθιάζεστε.

Καλά αυτό με την ίδρυση φυσικό είναι. Κάθε χρόνο έρχεται από μόνο του. Δεν κάνετε κάτι ιδιαίτερο εσείς γι' αυτό. Απλώς το θυμάστε. Και αυτό κάποιοι, όχι όλοι ... για να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους. Ας πούμε φέτος π.χ. το θυμήθηκε η μπουτίκ σας για να ξεπουλήσει τα παρτάλια που της έχουν απομείνει και που δεν κάνουν ούτε για ξεσκονόπανα!

Για να έχουμε καλό ρώτημα, τι άλλο γιορτάζετε; Τίποτα άλλο; Κακώς! Έχω μερικές ιδέες να σας προτείνω για να διευρύνω λίγο τον ορίζοντα των εορτών σας :

α) 42 χρόνια χωρίς τίτλο (Keep Walking),

β) 32 χρόνια από το «μασάζ» του Βόλου (ταβάνι αξεπέραστο για το ρούλη το μπαράζ),

γ) 14 χρόνια από τον 1ο αγροτοτουρισμό (... η Δόξα Δράμας και η Προοδευτική ... ),

δ) 7 χρόνια από τον 2ο αγροτοτουρισμό (... για σένα όλο ρωτάει και ανησυχεί ...),

ε) 2 χρόνια από την περίφημη 1η δεκαετία του 21ου αιώνα που εσείς μπορείτε να την αποκαλείτε «δεκαετία 4 στα 4» ( 4 γαργάρες σε 4 τελικούς! ),

στ) 64 χρόνια από τη ίδρυση του κράτους του Ισραήλ.

Α, μην τσαντίζεστε, σας παρακαλώ πολύ ... μια πρόταση κάνω για να σας βρω μερικούς λόγους για να γιορτάζετε, δύσμοιρες σκουληκαντέρες, που το πρώτο που σας νοιάζει είναι τι κάνει ο Π.Α.Ο.Κ. και όχι τι κάνει η ομαδούλα της γειτονιάς σας! Εξάλλου, στις επετείους δεν θυμόμαστε πάντα ευχάριστα πράγματα, ε ?

Δηλαδή, αυτό το «κίτρινη πόλη» σας πήρε πολύ καιρό να το σκεφτείτε; Χάθηκε το «κίτρινος πυρετός»; Το «κίτρινα ποδήλατα»; (Tamam bereket για την ομάδα σας, το κόβω!) Το «κίτρινη μέρα» των Τερμιτών; «Κίτρινος ξεροπόταμος»; (Γιατί για ποταμό δεν σας κόβω!). «Κίτρινος χαρτοπόλεμος» (Πόλεμος ; Μπααα .. αφήστε το ... με νεροπίστολα πόλεμος δεν γίνεται!).

Κάτι σε «άλογα», θέλετε; Ορίστε, λοιπόν: «ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ» ! Πως δεν σας αρέσει; Δεν κατάλαβα, το «κίτρινη πόλη» ήτανε πιο κοντά στην πραγματικότητα, δηλαδή; Για δείτε το ολόκληρο: "Κίτρινη γιορτή και ... πράσινα άλογα!" Αριστούργημα ε!

ΥΓ. Silver Alert: Μικρό σκουληκάκι χάθηκε στην περιοχή της Πολίχνης χθες το απόγευμα. Όποιος το είδε να τηλεφωνήσει αμέσως. (ΜΗΝ απαντάτε ... ΠΑΓΙΔΑ !!! Πολίχνη και σκουληκάκι; Πάτε καλά; Πιο εύκολα θα σας τύχει η διαφήμιση της Coca-Cola Zero 0,000000001%, παρά ασπόνδυλο δυτικά !)

Π.Α.Ο.Κ. , Π.Α.Ο.Κ. , Π.Α.Ο.Κ.άρα μου,

ζω ΜΟΝΟ για σένα ομαδάρα μου!

Διαβάστε ακόμη...