Χαμηλά την μπάλα μικρέ!

Και ... ξαφνικά Γιάννης Κωνσταντέλιας!
Daimon4 Daimon4
Χαμηλά την μπάλα μικρέ!

Όχι και τόσο ξαφνικά βέβαια για όλους εμάς που παρακολουθούσαμε τα παιχνίδια των υποδομών του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια, στα οποία ο Κωνσταντέλιας ξεδίπλωνε το ταλέντο του σε κάθε παρουσία του...

Όμως το άλμα στη μεγάλη ομάδα έγινε ουσιαστικά φέτος (μετράει ήδη 7 συμμετοχές), με τον νεαρό να αρπάζει την ευκαιρία και να φωνάζει "παρών", αποτελώντας ένα ακόμη πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο 19χρονος (γεννημένος στις 5/3/2003) μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, απασχόλησε τις τελευταίες μέρες το σύνολο του Τύπου, μετά την εντυπωσιακή του παρουσία στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό, δίνοντας "τροφή" σε πάρα πολλούς να γράψουν για αυτόν κάτι παραπάνω από κολακευτικά σχόλια!

Ελπίζω να είναι προσγειωμένος και να έχει γύρω του 2-3 ανθρώπους που θα φροντίσουν να κρατήσουν χαμηλά την μπάλα, γιατί το ποδοσφαιρικό του ταξίδι στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου μόλις ξεκίνησε.

Άλλωστε δε θέλει και πολύ να πάρουν αέρα τα μυαλά ενός νεαρού και φέρελπι ποδοσφαιριστή, όταν διαβάζει δημοσιεύματα του στιλ: Μάγος, τρέλανε την Μπαρτσελόνα, τον θέλει η μισή Ευρώπη και άλλα παρόμοια!

Αν αυτοί που τα γράφουν όλα αυτά νομίζουν ότι κάνουν καλό στον νεαρό, τότε ... δεν περιγράφω άλλο! Η δική μου συμβουλή είναι τρεις λέξεις: δουλειά, δουλειά, δουλειά!

Κλείσε τα αυτιά σου σε όλα αυτά που καθημερινά ακούς και μείνε προσγειωμένος! Το αδιαμφισβήτητο ταλέντο σου, έχεις χρόνο να το καλλιεργήσεις και να φτάσεις στην κορυφή.

Μέχρι τότε, όσο γίνεται, χαμηλά την μπάλα! 

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...