Από θλάση σε ... θλάση!

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά πολλές φορές ως τώρα διαβάσαμε για τις θλάσεις του Ελ Καντουρί!
Daimon4 Daimon4
Από θλάση σε ... θλάση!

Η ιστορία πραγματικά κούρασε! Ένα μήνα παίζει και δύο δεν παίζει! Δεν ξέρω αν υπάρχει αντίστοιχη περίπτωση στα παγκόσμια ποδοσφαιρικά χρονικά!

Η αρχή έγινε στις  2 Δεκεμβρίου 2017 στο εκτός έδρας ματς με την Ξάνθη, όταν είχε πάθει θλάση στο 8ο λεπτό και στα χρόνια που ακολούθησαν το σκηνικό επαναλήφθηκε ουκ ολίγες φορές.

Υπολογίζω πως κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στον ΠΑΟΚ έχασε πάνω από 60 επίσημα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις!!!

Τον Αύγουστο κλείνει 5 χρόνια στην ομάδα και στις 16 Ιουνίου 2021 ο ΠΑΟΚ και ο Ελ Καντουρί συμφώνησαν σε επέκταση συμβολαίου για δύο ακόμα χρόνια, με προοπτική επέκτασης για έναν ακόμη χρόνο, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ενεργοποιηθεί αυτόματα εάν φτάσει το όριο συμμετοχών του 50% του συνόλου των αγώνων που θα δώσει ο ΠΑΟΚ στη σεζόν 2022–23.

Αυτό που ξέρω όμως, όπως και όλοι μας άλλωστε, είναι ότι ο Ελ Καντουρί, είναι πάρα πολλές φορές από τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ! Απών σε τελικούς, απών σε ευρωπαϊκά παιχνίδια, απών γενικώς!

Την ποδοσφαιρική του αξία δεν την αμφισβητώ, σίγουρα πρόκειται για πολύ καλό παίκτη, αλλά τι να το κάνω, όταν κάθε τρεις και λίγο εμφανίζεται τραυματίας;

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να στηριχτεί στην παρουσία του, καθώς είναι χιλιοαποδεδειγμένο ότι πρόκειται για έναν γυάλινο παίκτη! Πράγμα που σημαίνει ότι δημιουργείται ανάγκη προσθήκης στα χαφ!

Η λέξη θλάση ταυτίστηκε με το όνομά του! Μια ματιά στα social είναι αρκετή για να καταλάβει κανείς πολύ εύκολα πως ο κόσμος αντιμετωπίζει τις πάμπολλες φορές που τραυματίστηκε, με σαρκασμό και ειρωνικά σχόλια!

Μήπως έχουν άδικο;    

Διαβάστε ακόμη...