Στον απόηχο της μεγάλης πρόκρισης ...

Δυο τρία πραγματάκια που συνέβησαν χτες στον Πειραιά και δε γίνεται να μείνουν ασχολίαστα!
Daimon4 Daimon4
Στον απόηχο της μεγάλης πρόκρισης ...

Ο Ισπανός ρέφερι αποδείχτηκε αντάξιος των φημών που τον συνόδευαν. Έκανε σημαντικά λάθη τα οποία θα μπορούσαν να επηρεάσουν την εξέλιξη της αναμέτρησης υπέρ των γηπεδούχων, αλλά δυστυχώς για αυτόν ο ΠΑΟΚ είχε άλλη γνώμη!

Δε γίνεται ρε μεγάλε να χαρίζεις την καραμπινάτη δεύτερη κίτρινη στον Σισέ όταν κλώτσησε την μπάλα για να μην κάνει γρήγορη επίθεση ο ΠΑΟΚ! Και τη φάση είδες πεντακάθαρα, αλλά και ο 4ος διαιτητής ο Φωτιάς ήταν δίπλα (λέμε καμιά εξυπνάδα πού και πού)! Δείχνει ξεκάθαρα πρόθεση να σπρώξει ...

Όσο για τις φάσεις που ζήτησε πέναλτι ο ΠΑΟΚ: Θεωρώ πως μπορούσε να δοθεί το ένα, όπως φάνηκε και στο ριπλέι, καθώς ο παίκτης που μάρκαρε τον Τέιλορ φάνηκε να τον τραβάει! Δεν το έδωσε ... Γιατί άραγε;;;

Χάρισε ουκ ολίγες κίτρινες στους γηπεδούχους, τιμωρώντας με πολύ μεγάλη ευκολία τους δικούς μας για το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ!

Επίσης δεν πέρασε απαρατήρητη η τραγική και μεροληπτική περιγραφή του Παλομπαρίνι, ο οποίος για μια ακόμη φορά μετέδιδε λες και έπαιζε ο γάβρος με αντίπαλο από άλλον πλανήτη! Μέχρι και τελικό αιωνίων βιάστηκε να προβλέψει ο τύπος.

Στις ευκαιρίες του γάβρου κυριολεκτικά τσιροκοπούσε, καταντώντας γραφικός όσο δεν πάει!  Μόνο συνθήματα δε φώναζε ο άνθρωπος.

Ελπίζω και εύχομαι στον τελικό της 21ης Μαΐου να φέρει ο Κλάντεμπεργκ καλύτερο διαιτητή και το συνδρομητικό να μας απαλλάξει από τη φωνή του Παλομπαρίνι, γιατί πραγματικά ο τύπος κούρασε! 

Υ.Γ. Με αυτόν τον τσουκαλά που μιλάει δημόσια για Βουλγαρίες, κ@λότουρκους, Σκοπιανούς και σπίτια, θα ασχοληθεί κανένας εισαγγελέας επιτέλους. Είπαμε η γραφικότητα έχει και τα όριά της. Ο τύπος είναι για ίδρυμα!

 Υ.Γ.1 τάκη πονάς και φταίει ο Βορράς!

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...