Παιχνίδι πραγματικός τελικός!

Σπουδαίο παιχνίδι δίνει το βράδυ της Πέμπτης στις 22:00 ο ΠΑΟΚ, υποδεχόμενος στην Τούμπα τη Μίντιλαντ ...
Daimon4 Daimon4
Παιχνίδι πραγματικός τελικός!

Μια αναμέτρηση στην οποία δε χωράει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης- πρόκρισης, ώστε η ομάδα μετά από 48 χρόνια (!) να συνεχίσει μήνα Μάρτιο να δίνει το παρόν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις!

Ήταν εκείνα τα αξέχαστα (για τους μεγαλύτερους σε ηλικία ΠΑΟΚτσήδες) παιχνίδια με τη Μίλαν που καθήλωσαν τη ποδοσφαιρική Ελλάδα στους ραδιοφωνικούς δέκτες, δημιουργώντας μια ολόκληρη γενιά οπαδών!

Έκτοτε ο Δικέφαλος αποδείχτηκε ασυνεπής στα ραντεβού του με την ιστορία και το ταξίδι στα ευρωπαϊκά σαλόνια σταματούσε τον Φεβρουάριο. Κάποιες φορές η ομάδα βρέθηκε κοντά στο όνειρο, αλλά λίγο η ατυχία, λίγο η ικανότητα του αντιπάλου που ήταν εγνωσμένης αξίας, της το στέρησαν.

Φέτος όμως οι συνθήκες είναι εμφανώς διαφοροποιημένες! Έχουμε μπροστά μας μια ομάδα, που ναι μεν δεν είναι ασήμαντη, δεν έχει όμως την παρούσα χρονική στιγμή καμία σχέση με τις ομάδες που αντιμετωπίσαμε στο Europa League, για τη φάση των "32" του θεσμού, όσες φορές προσπαθήσαμε την υπέρβαση!

Ντεσαβαντάζ το 1-0 της Δανίας, αλλά πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ δεν ξέχασε τον τρόπο να κάνει ανατροπές στην Τούμπα, περιμένοντας ότι αυτή τη φορά η έδρα μας θα γίνει εφαλτήριο πρόκρισης, καταρρίπτοντας το γεγονός ότι η ομάδα παίρνει μεγάλες προκρίσεις μόνο εκτός έδρας!

Σίγουρα δεν είναι εύκολο παιχνίδι, καθώς για την πρόκριση χρειαζόμαστε διαφορά δύο τερμάτων, όμως υπάρχει πίστη πως αυτός ο ΠΑΟΚ, μπορεί!

Το παιχνίδι της Πέμπτης είναι ο πρώτος τελικός της σεζόν (θα υπάρξουν αρκετοί ακόμη) και έτσι αντιμετωπίζεται από τον Λουτσέσκου, τους παίκτες μας, αλλά και τον κόσμο του Δικεφάλου, που θα γεμίσει (κατά 50%) τις εξέδρες της Τούμπας, δίνοντας ώθηση στην ομάδα.

Κλείνοντας να σημειώσω τη μεγάλη ανάγκη να μαζέψει η χώρα βαθμούς ώστε τα χρόνια που θα ακολουθήσουν να βρεθεί σε καλύτερη θέση από το φετινό χάλι, με τον ΠΑΟΚ να συνεχίζει στην Ευρώπη και στις επόμενες φάσεις του Conference League, όπως πολύ εύστοχα διαβάζω στις αναρτήσεις του μέλους του forum της σελίδας, Doomlord4...

ΠΑΟΚ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ!

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...