Δύο μέτρα και δύο σταθμά ...

Παράξενα πράγματα αρχίσαμε να βλέπουμε να συμβαίνουν στον μαγικό και αγγελικά πλασμένο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου!
Daimon4 Daimon4
Δύο μέτρα και δύο σταθμά ...

Άλλες αποφάσεις τη μια Κυριακή για μια παράβαση, άλλες την επόμενη για μια παρόμοια παράβαση!  

Την Κυριακή λοιπόν 18/10 ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε στο ΟΑΚΑ την αεκ και στο 1ο λεπτό της επανάληψης ο Λόπες έπεσε πάνω στον Μάτος την ώρα που ο παίκτης μας είχε κερδίσει την κεφαλιά. Ο αμυντικός της χάρτινης δεν είχε καμία μα καμία οπτική επαφή με την μπάλα, η παράβαση ήταν πεντακάθαρη, αλλά ούτε ο ρέφερι ούτε το αστείο ΚΑΙ εκείνη τη μέρα VAR έδωσαν το πέναλτι, καθώς φαίνεται πως βρισκόταν αλλού ...

Μια εβδομάδα αργότερα (25/10), στους "Ζωσιμάδες", ο τερματοφύλακας Χουτεσιώτης έπεσε πάνω στον Χνιντ, ο οποίος είχε πάρει την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα άουτ, με το VAR να οδηγεί τον Διαμαντόπουλο στην απόφαση να στήσει την μπάλα στην άσπρη βούλα!

Χαζοί δεν είμαστε και καταλαβαίνουμε πολλά περισσότερα από όσα κάποιοι πιστεύουν! Ή υπάρχει παράβαση και στις δύο περιπτώσεις ή δεν υπάρχει σε καμία! Κοινός παρονομαστής ο ευνοούμενος της υπόθεσης! Ποιος άλλος από τη χάρτινη πρωταθλήτρια τους '18; Μέσα σε δύο αγωνιστικές της δόθηκαν βαθμοί που δεν έπρεπε να τους πάρει: Και όλα αυτά με την ύπαρξη του VAR που υποτίθεται ότι στηρίζεται σε κανονισμούς και δεν είναι δύσκολο να τους εφαρμόσει!

Περιμένουμε να δούμε τι θα σχολιάσει ο αρχιδιαιτητής, ο οποίος μετά το ματς με την αεκ sto OAKA, αναφερόμενος στο πέναλτι που ζήτησε ο ΠΑΟΚ στην ανατροπή του Ζίβκοβιτς, μίλησε για τον παίκτη που βρισκόταν μπροστά του και όχι για αυτόν που τον ανέτρεψε πεντακάθαρα από πίσω! Λέτε να μην κατάλαβε για ποιο λόγο διαμαρτυρήθηκε ο ΠΑΟΚ; Ασφαλώς και κατάλαβε, ξύπνιος είναι, όμως το έκανε γαργάρα, καθώς δεν έκανε τον κόπο να εστιάσει στο μαρκάρισμα του Κρίστισιτς, αλλά σε αυτό του Μιτάι! 

Εκτός από καλός διαιτητής του παρελθόντος, αποδεικνύεται και εξαιρετικός "ντιπλέρ" στο σήμερα ... 

     

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...