Κάντε καμιά μεταγραφή!

Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές απομένουν λίγες μόνο ώρες ως τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου ...
Daimon4 Daimon4
Κάντε καμιά μεταγραφή!

Η ομάδα με εξαίρεση την προσθήκη του Αντρίγια Ζϊβκοβιτς και του Σβαμπ, όχι μόνο δεν ενισχύθηκε στον βασικό κορμό της αλλά ξεκάθαρα αποδυναμώθηκε, καθώς αποχώρησαν παίκτες που τα τελευταία χρόνια πρόσφεραν πάρα μα πάρα πολλά! 

Έχουμε και λέμε: Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Λημνιός, Πέλκας (πιθανότατα), Άκπομ, δεν ανήκουν πλέον στο ρόστερ του ΠΑΟΚ για τον α', β', γ' λόγο! Πέντε στους ένδεκα παίκτες μάς κούνησαν μαντίλι, την ώρα που για άγνωστο χρονικό διάστημα θα απουσιάζουν οι τραυματίες Σοάρες, Μίσιτς, Ντόουγκλας.

Οι Τσόλακ και Ουαγκέ, δεν μπορούν να κριθούν άμεσα καθώς ο βαθμός ετοιμότητάς τους δεν είναι ούτε στο 50%. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας όμως δε σταμάτησαν να τρέχουν. Οι υποχρεώσεις εντός και εκτός Ελλάδας είναι σε πλήρη εξέλιξη και η εικόνα του ΠΑΟΚ στα ματς με ΑΕΛ, Βόλο, Ατρόμητο, ΟΦΗ ήταν από μέτρια έως κακή! Φυσικό αποτέλεσμα η βαθμολογική απώλεια στα δύο από τα τέσσερα ματς!

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός μπορεί να πήρε εξαιρετικό βαθμό στη λύση κάποιων συμβολαίων που ήταν βαρίδια στο μπάτζετ, όμως στο κομμάτι της ενίσχυσης της ομάδας ... άστα να πάνε! Δεν είναι δυνατόν ο ΠΑΟΚ επί εποχής Ιβάν Σαββίδης να περιμένει να ολοκληρώσει 2-3 μεταγραφικές κινήσεις την ύστατη ώρα των μεταγραφών!

Αυτό είναι από τα άγραφα! Τόσους μήνες δηλαδή περιμέναμε να χτυπήσει το καμπανάκι μέσα από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας για να καταλάβουν κάποιοι ότι ο ΠΑΟΚ θέλει ενίσχυση σε νευραλγικές θέσεις;

Πώς φαντάζονται ότι θα βγει μια χρονιά με μίνιμουμ 45 ματς; Με Σβαμπ και Ελ Καντουρί στον άξονα; Θα καούν χωρίς να το καταλάβουν! Ένας τραυματισμός, μια τιμωρία και μετά θα καταφεύγουμε σε λύσεις ανάγκης, που αποδεδειγμένα δεν μπορούν να έχουν την ίδια προσφορά με τους προαναφερθέντες ...

Την τελευταία στιγμή ενεργοποιήθηκε ο Μάτος και όπως όλα δείχνουν θα μείνει και ο Μπίσεσβαρ! Αμφότεροι βρέθηκαν με το 1,5 πόδι εκτός Τούμπας, αλλά τελικά θα ... παραμείνουν! Έχω την αίσθηση πως έχει χαθεί η μπάλα! Ζούμε καταστάσεις πραγματικά απίθανες!

Ας ελπίσουμε πως έστω και σήμερα 5/10 θα γίνουν αυτά που πρέπει να γίνουν, το ρόστερ να ενισχυθεί εκεί που πονάει και να μη γίνουν απλά κάποιες κινήσεις ... απλά για να γίνουν!    

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...