Δε θυμίζει πλέον σε τίποτε τον αήττητο ΠΑΟΚ!

«Επιθετικότητα, ένταση, πάθος», αυτά ανέφερε στην προ του αγώνα συνέντευξη που παραχώρησε ο Φερέιρα, ενόψει του χτεσινού αγώνα με την ΑΕΚ ...
Daimon4 Daimon4
Δε θυμίζει πλέον σε τίποτε τον αήττητο ΠΑΟΚ!

Τώρα ποιο από τα τρία αυτά πραγματάκια είδατε να παρουσιάζουν οι παίκτες μας στην εντός έδρας ήττα με ΚΑΤΩ τα χέρια από την αθηναϊκή ομάδα, είναι κάτι που ασφαλώς δε συνέβη!

Ομάδα απαράδεκτη, χωρίς αρχή και τέλος, γνώρισε οδυνηρή ήττα από την αθηναϊκή ομάδα που απλά έκανε τα αυτονόητα. Τόσα όσα χρειαζόταν για να πάρει άνετα το διπλό και να σταματήσει τα αρνητικά αποτελέσματα που είχε με εμάς, για έξι σερί παιχνίδια (μέσα - έξω)!

Ο Πορτογάλος είναι ξεκάθαρο πως βρίσκεται σε τρικυμία! Έχει χάσει τον έλεγχο και απογοητεύει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο όλους αυτούς που όχι μόνο τον πίστεψαν, αλλά επένδυσαν πάνω του κάνοντάς του συμβόλαιο μεγάλης διάρκειας (τριετές)!

Και τώρα λογικά θα πρέπει να προσπαθήσουν πολύ εφόσον ψαχτούν για να λύσουν το συμβόλαιό του! Κάτι που δε μοιάζει και τόσο εύκολο, καθώς υπάρχει και το περιβόητο FFP.

Απέμειναν πέντε ματς για να ολοκληρωθεί το μίνι πρωτάθλημα και ήδη καταφέραμε και χάσαμε το πλεονέκτημα στην περίπτωση της ισοβαθμίας, ενώ η συνέχεια διαφαίνεται θολή αν δεν ξυπνήσουν κάποιοι. Και δεν αναφέρομαι μόνο στον Φερέιρα! Σαφώς είναι ο Νο1 υπεύθυνος, αλλά και παίκτες κλειδιά δεν είναι άμοιροι ευθυνών!

Η ομάδα χρειάζεται αλλαγές σε πολλαπλά επίπεδα και μάλιστα άμεσα! Κάποιοι κύκλοι έχουν ήδη κλείσει προ πολλού και η αδιαφορία έχει φωλιάσει στην ομάδα, με φυσικό επακόλουθο το μαύρο χάλι που βλέπουμε εντός αγωνιστικού χώρου!

Ας ελπίσουμε πως αυτοί που πρέπει πήραν τα ξεκάθαρα μηνύματα και θα κάνουν αυτά που πρέπει, αυτά που όλοι μας περιμένουμε να γίνουν άμεσα!

Υ.Γ. Το Σάββατο θα βρούμε απέναντί μας έναν αντίπαλο που αν μη τι άλλο παλεύει όλα τα ματς! Ένα στραβό αποτέλεσμα εκεί δε θα περάσει στο ντούκου...

 

 

 

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...