"Κατέρρευσε" ο μύθος του ... χαλίφη Ιβάν!

Τα όσα λέχθηκαν και γράφτηκαν μετά το τελικό του Κυπέλλου που έγινε στο Πανθεσσαλικό το 2017, με το σύνολο των φερέφωνων να αποκαλούν χαλίφη τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ είναι λίγο πολύ γνωστό σε όλους!
Daimon4 Daimon4
"Κατέρρευσε" ο μύθος του ... χαλίφη Ιβάν!

Ο άνθρωπος που έβαλε πολλά χρήματα επενδύοντας σε παίκτες, ώστε ο ΠΑΟΚ να είναι κάθε χρόνο -την τελευταία τριετία- στο κυνήγι του νταμπλ, το οποίο μάλιστα ο Δικέφαλος κατέκτησε δις εντός του αγωνιστικού χώρου, σίγουρα πληροφορούνταν καθημερινά από τους κοντινούς συνεργάτες του για τα γραφόμενα στον αθηναϊκό τύπο.

Κείμενα μειωτικά, από στόκους του επαγγέλματος ή περαστικούς από τον χώρο, που για ένα φιλοδώρημα από κάποιο αφεντικό, τον χαρακτήριζαν χωρίς ίχνος ντροπής ... χαλίφη! 

Και φτάσαμε στο σήμερα, όπου όπως διαβάζω ΠΑΝΤΟΥ,  γνωστός μεγαλομέτοχος ομάδας, ετοιμάζεται να αγοράσει το ένα από τα δύο συνδρομητικά κανάλια, το οποίο είναι καταχρεωμένο, σύμφωνα με τα όσα λέγονται στην ποδοσφαιρική πιάτσα! Αν ολοκληρωθεί η κίνηση, ομάδες όπως η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός, ο Άρης και άλλες θα πληρώνονται για τα τηλεοπτικά δικαιώματα από τον καινούριο ιδιοκτήτη του συνδρομητικού!

Αυτό φαίνεται πάντως πως δεν ενοχλεί ιδιαίτερα τους οπαδούς των συγκεκριμένων ομάδων, κάτι που δεν πιστεύω να συνέβαινε αν ο Σαββίδης ερχόταν σε συμφωνία μαζί τους μέσω του OPEN. Θύελλα θα ξεσήκωναν! Χαλίφη θα τον ανέβαζαν, χαλίφη θα τον κατέβαζαν! Θα μιλούσαν χωρίς ενδοιασμό για παραρτήματα και ομάδες δορυφόρους, για στημένα πρωταθλήματα και άλλα σχετικά!  

Η λέξη διαπλοκή θα είχε περίοπτη θέση στο ρεπορτάζ αθηναϊκών φυλλάδων και sites! Τώρα που η μεταβίβαση του συγκεκριμένου καναλιού μοιάζει να είναι σε προχωρημένο στάδιο δεν ακούγεται ψίθυρος διαμαρτυρίας! Ουδείς κόπτεται, ουδείς ενοχλείται!  

Ούτε ένας δε μιλάει για έλεγχο των ΠΑΝΤΩΝ μέσω των τηλεοπτικών, κυριολεκτικά ούτε ΕΝΑΣ!   

Και κάτι τελευταίο... Στο χτεσινό ματς της Εθνικής ομάδας δεν είχε θέση στο αρχικό σχήμα κανείς παίκτης του αήττητου νταμπλούχου ΠΑΟΚ και είχαν κάτι απίθανοι που δεν υπάρχουν στον ποδοσφαιρικό χάρτη! 

Υ.Γ. Έχετε καταλάβει τι παίζεται -ήδη- φέτος; 

Υ.Γ1 Τελικά ποιος είναι ο χαλίφης; 

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...