Ξέρουμε ακριβώς τι κάνετε ...

Χρόνια πολλά σε όλους, καλή χρονιά και καλή λευτεριά ...
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
Ξέρουμε ακριβώς τι κάνετε ...

Υπάρχουν κάτι καλόπαιδα στην Αθήνα που νομίζουν ότι είναι μάγκες και κάνουν "πράγματα" που εμείς οι "κοιμισμένοι" και δεν τα αντιλαμβανόμαστε!

Δεν ξέρω τι ακριβώς κάνουν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ούτε μ' ενδιαφέρει, αλλά αν νομίζουν ότι τα "παιχνίδια παίζονται στα γήπεδα" τότε όνειρα γλυκά και απονήρευτα.

Πάμε λοιπόν να εξηγήσουμε στα καλόπαιδα ότι τους βλέπουμε και ξέρουμε ακριβώς και πώς σκέφτονται και πως ενεργούν...

ΠΡΩΤΟΝ: Εδώ και δέκα χρόνια που ο ΠΑΟΚ παίζει τις Πέμπτες στην Ευρώπη είναι ζήτημα αν είχε ορισθεί να παίξει 2-3 φορές Δευτέρα ώστε να του δοθεί μια μέρα έξτρα για ξεκούραση!

Για όποιον νομίζει ότι αυτό δεν έχει σημασία, να τον ενημερώσω ότι όταν π.χ ο ΠΑΟΚ νίκησε 1-0 στο Ζάγκρεμπ ΠΕΜΠΤΗ ΒΡΑΔΥ, ήλθε στην Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Παρασκευής, την άλλη ημέρα προφανώς είχε αποφόρτιση και το Σάββατο είχε αναχώρηση για Κέρκυρα όπου ειχε ορισθεί να παίξει με την τοπική ομάδα στις 3 το μεσημέρι! Δηλαδή ουσιαστικά ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ και οριακά πάνω από τις 48 ώρες διαφορά μεταξύ των παιχνιδιών. "Τυχαίο" ήταν ..

Από την άλλη η γνωστή ομάδα μόνο φέτος έχει παίξει 2 Δευτέρες επί συνόλου 3 παιχνιδιών την Πέμπτη!

ΔΕΥΤΕΡΟΝ: ο ΠΑΟΚ που σε ΟΛΑ τα παιχνίδια έχει κατοχή από 60% έως 75%, είναι η ομάδα που σε σύνολο 16 παιχνιδιών έχει στα 12 παιχνίδια να έχουν σφυριχθεί ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φάουλ σε βάρος του (σε 2 αγώνες η διαφορά είναι 10+), σε 3 παιχνίδια (τα λιγότερα, με 1-2 φάουλ διαφορά) και σ' ένα ήταν μοιρασμένα (15/15), δηλαδή ο αντίπαλος που κυνηγάει την μπάλα κάνει λιγότερα φάουλ σε σχέση μ' αυτόν που την έχει!

ΟΚ μας πείσατε ...

Και για όποιον νομίζει ότι τα φάουλ είναι "αμελητέο" στατιστικό να τον ενημερώσω ότι το φάουλ που σφυρίζεται ή το φάουλ που δεν σφυρίζεται, είναι ΜΙΑ επίθεση για την ομάδα που η προαναφερθείσα ενέργεια λειτουργεί σε βάρος της.

Κι εσύ βλέπεις τον αντίπαλο να "υπερέχει" και κάνεις μετά ... αντικειμενική κριτική στον μεταγραφικό σχεδιασμό!

Για να σε δώσω ένα πολύ απλό παράδειγμα, σκέψου ότι όταν ο ΠΑΟΚ είχε με τον ΕΝΤΙΝΙΟ αλώσει το γνωστό γήπεδο (ενώ θα έπρεπε να πετύχει διασυρμό), ο διαιτητής είχε σφυρίξει σε βάρος της γηπεδούχου οργανώσεως 33 φάουλ. Κι εσύ (δικαίως) έβλεπες και έλεγες "τους διαλύσαμε".

Όταν όμως ο Αρετόπουλος ειχε σφυρίξει τα φάουλ 21-4, σε βάρος σου στο γνωστό γήπεδο με την γνωστή οργάνωση, έβλεπες/έλεγες " μας παίζουν μονότερμα".

ΤΡΙΤΟΝ: Οι ώρες που ορίζονται οι αγώνες του ΠΑΟΚ. Ξέρουν τα καλόπαιδα ότι ειδικά στα ντέρμπι έρχεται πολύς κόσμος από επαρχία. "Τυχαία" λοιπόν ορίζουν το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός στις 21:30, δηλαδή για να πάει κάποιος οπαδός από Αθηνα θέλει διανυκτέρευση και οι γύρω από την Θεσσαλονίκη θέλουν κι αυτοί διανυκτέρευση, αν δεν έλθουν με ιδιωτικά μέσα! Οπότε αναγκαστικά αράζεις στο καφενείο της γειτονιάς σου...

ΤΕΤΑΡΤΟΝ: Τυχαία βάζουν τον ΠΑΟΚ να πάει στην Λαμία το Σαββατο μετα από (ας πούμε) ντέρμπι την Τετάρτη, ενώ οι άλλοι διεκδικητές που έπαιξαν την Τρίτη παίζουν Κυριακή, δηλαδή προκύπτει 2 ημέρες διαφορά επιβάρυνση μεταξύ των διεκδικητών! Αυτό κι αν είναι ...τυχαίο!

ΠΕΜΠΤΟΝ: Όταν προηγείται ο ΠΑΟΚ, οι καθυστερήσεις είναι το ελάχιστο 6 λεπτά. Όταν ο ΠΑΟΚ χάνει βαθμους οι καθυστερήσεις είναι το πολύ 4 λεπτά . Τυχαίο είναι κι αυτό... Τώρα μπορεί να με πεις ότι αυτές οι "λεπτομέρειες" είναι ... άνευ ουσίας.

Εν τάξει την "ουσία" στην λένε τα καραφλομπέκατσα της ενημέρωσης!

Να ρουφάς την "γνώση" που σου πουλάνε και να πας να ψηφίσεις!

Κοντά στις 90 έδρες έχουν η Α' και Β' Αθηνών (με τις υποδιαιρέσεις) και η Α' και Β' Πειραιώς.

Καλή φώτιση ...

Διαβάστε ακόμη...