Ασπρόμαυρος Γίγαντας!

Και μέσα σε όλα τα εντελώς απίθανα που συμβαίνουν στην Ελλάδα , συνέβη και αυτό, το οποίο ΟΥΔΟΛΩΣ απασχόλησε τον κόσμο και ιδιαιτέρως τους ΠΑΟΚτσήδες.
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
Ασπρόμαυρος Γίγαντας!

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στην α(θ)λητική ιστορία της Ελλάδας ένας (και ποδοσφαιρικός) σύλλογος ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ με πηχιαίους τίτλους τον "πολιτικό βίο" της χώρας. Και ο σύλλογος αυτός δεν θα μπορούσε να είναι άλλος εκτός από τον ΠΑΟΚ. Θα με πεις γιατί να συμβαίνει αυτό;

Είναι απλά τα πράγματα Αν δεν είσαι τυφλωμένος από τις πα@αριές που ακούς και διαβάζεις από τα πληρωμένα δουλάκια που παριστάνουν τους ΑΡΔ προς ενημέρωση και σε αποχαυνώνουν με ευχολόγια τύπου "μην συγχέετε την πολιτική με τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο", θα είχες αντιληφθεί ότι από πάντα, αλλά ειδικά τώρα τελευταία ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΞΩΦΘΛΑΜΑ, "πολιτική" και ποδόσφαιρο είναι ΕΝΑ και το ΑΥΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ.

Όποιος λοιπόν "ενοχλεί" ποδοσφαιρικά ... ενοχλεί και πολιτικά.

Αυτό που δεν ήταν αναμενόμενο, είναι το να γράφεται αυτή η "ενόχληση" στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Δεν μας απασχολεί (προς το παρόν) το γιατί και πώς ο ΠΑΟΚ απασχολεί ως "πρόβλημα" την παρούσα πολιτική συγκυρία, με την έννοια ότι δεν θα μιλήσουμε πολιτικά.

Όμως πλέον οι ΠΑΟΚτσήδες δεν ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ν' αρνούνται να αγνοούν ότι ο ΠΑΟΚ , η ομάδα τους, το πάθος τους, η καψούρα τους, έχει πλέον και ΕΠΙΣΗΜΑ και ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ και θα πρέπει να σκεφτούν και να προβληματιστούν και πολιτικά και αθλητικά κατ' ανάλογο τρόπο.

Αυτός είναι άλλος ένας ΤΙΤΛΟΣ που παίρνει με το σπαθί του αυτός ο ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ του ελληνικού κόσμου, που με την δυναμική παρουσία του ΠΑΝΤΑ θα "ενοχλεί" και πάντα "θ' αμφισβητεί".

ΟΥΔΕΝ αθλητικό μέγεθος, απασχόλησε τα πρωτοσέλιδα ως "πολιτικό" ζήτημα.

Τώρα αν εσύ αγαπητέ συνοπαδέ, μετά απ' όλα αυτά, διακατεχόμενος από το "σύνδρομο της Στοκχόλμης" έχεις ταυτισθεί με τον ληστή/βιαστή και κάνεις πως δεν βλέπεις "τι γίνεται γύρω σου" και ασκείς κριτική "σαν να κυλούν όλα γύρω όμορφα και αγγελικά πλασμένα", μπορείς να συνεχίσεις να ζεις τη ζωούλα σου , αλλά μην νομίζεις ότι ζεις στην πραγματικότητα, "ξεπλένοντας" όλο το συμμοριακό κίνημα για τις αντι ΠΑΟΚτσήδικες δράσεις του!

Και πραγματικά είναι για γέλια "κριτικές" και "απόψεις" που κρίνουν τις επιδόσεις του ΠΑΟΚ και των παραγόντων του, υπό το πρίσμα του ότι οι α(Θ)λητικές αρχές στην Ελλάδα αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ και στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο ως μέγεθος που "δεν ενοχλεί".

Και δεν χρειάζεται να κρίνεις κάτι ιδιαίτερο παρά μόνον τον χειρισμό του θέματος του "νέου γηπέδου"...

Ένα ζήτημα που σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΑ θα ειχε προχωρήσει σε τέτοιο βαθμό που ήδη τώρα θα είχε κτισθεί το γήπεδο, εδώ το "κράτος" συμπεριφέρεται σαν να είναι ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ που "θα χάσει" αν γίνει το γήπεδο!

Αλλά η εντελώς ΦΟΒΙΚΗ αυτή αντιμετώπιση δείχνει το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ του ΠΑΟΚ, αυτού του "ασπρόμαυρου γίγαντα" που ΠΑΝΤΑ θα "ενοχλεί" όλα τα παχύδερμα της εξουσίας , που ως φορείς πρωτοφανούς ΑΠΑΙΔΕΙΑΣ και ΒΑΡΒΑΡΙΣΜΟΥ, πουλάνε ειρωνεία και αινιγματική "γενναιοδωρία ψυχής".

Χριστός Ανέστη, αλλά...

παραφράζοντας ένα σύνθημα, η "μεγάλη εβδομάδα ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ (και μετά την Ανάσταση)"

Διαβάστε ακόμη...