Σφυρίγματα "κατά το δοκούν" ...

Ας ασχοληθούμε με το ανέκδοτο που ονομάζεται "ελληνική διαιτησία" στο μπάσκετ, ανέκδοτο το οποίο πλέον έχει εξευτελισθεί παντελώς και κατήντησε γελοιότης...
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
Σφυρίγματα "κατά το δοκούν" ...

Και αν είσαι κομπλεξικός Αθηναίος και μας διαβάζεις (κάτι που ειναι φυσιολογικό και αναμενόμενο), μην βιάζεσαι, γιατι δεν θα "κλάψουμε".

Στο λεγόμενο πρωτάθλημα το περασμένο Σαββατοκύριακο έγιναν "σημεία και τέρατα".

Ο μπαναθηναϊκός έχει τέτοια διαφορά δυναμικότητος από τον ΠΑΟΚ που και 50 φορές να παίξουν θα κάνει 50 νίκες, αρκετές δε, ακόμη και αν παίξει με 4 παίκτες αντί για 5...

Όμως αυτή η διαφορά δυναμικότητος των δυο ομάδων ΟΥΔΕΝ δικαίωμα δίνει στην ανοργασμική μαινάδα που παριστάνει την διαιτητή να σφυρίξει 5 (σχεδόν) ανύπαρκτα φάουλ σε βάρος του ΠΑΟΚ στα πρώτα 90 δευτερόλεπτα του 4ου δεκαλέπτου

Η διαφορά δυναμικότητος, ΟΥΔΕΝ δικαίωμα δίνει στους "διαιτητές" να δώσουν 6 (!) βολές στον ΠΑΟΚ και 20 στον μπαναθηναϊκό.

Και από την άλλη διαβάζουμε ότι σ' ένα γήπεδο στη Θεσσαλονίκη ο Ζούρος δηλώνει: "δεν ισχύει ο κανονισμός κάνω 1000 φάουλ για να σφυριχτούν τα 10"

Και την ίδια στιγμή ο Ηρακλής να πριμοδοτείται με 35 (!) βολές, ο Κολοσσός σε 40 λεπτά παιχνιδιού να παίρνει 6 (!) βολές και η ΑΕΧ 14.

Αυτό κύριοι δεν είναι διαιτησία και δεν είναι πρωτάθλημα!

Αυτό λέγεται: ΩΜΗ και ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ παρέμβαση των διαιτητών στην εξέλιξη του παιχνιδιού, αλλοίωση ανταγωνισμού , αλλοίωση αποτελέσματος και ΑΠΟΝΟΜΗ ΝΙΚΩΝ "κατά το δοκούν" ή κατά το συμφέρον.

Χάρισμά σας ...

Διαβάστε ακόμη...