Mία Χώρα Μία Ομάδα!

Για άλλη μία Πέμπτη ΜΙΑ και μοναδική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ομάδα, ο ΠΑΟΚ,  θα εκπροσωπήσει την ΕΛΛΑΔΑ , στις ευρωπαϊκές ποδοσφαιρικές διοργανώσεις ...
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
Mία Χώρα Μία Ομάδα!

Αυτή η Πέμπτη είναι ιδιαίτερη γιατί πέραν του γεγονότος ότι ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται για να φτάσει στους "8" μιας ευρωπαϊκής διοργανώσεως, είναι και η βραδιά, ίδια μ' αυτήν πριν 48 χρόνια που ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα παρακολουθούν ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ στην Ευρώπη.

Και για να μαθαίνετε και ιστορία οι νεώτεροι, όταν ο ΠΑΟΚ έπαιζε Μάρτιο στην Ευρώπη, δηλαδή, με ... κοντομάνικα, άλλες ... υπερδυνάμεις του χώρου, με εγκληματικό χαρακτήρα, ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙ την άνοιξη στα ευρωπαϊκα ποδοσφαιρικά παιχνίδια Την γνώρισαν περίπου 20 χρόνια αργότερα.

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν γνήσιος εκφραστής ανθρωπίνων και ποδοσφαιρικών αρετών, αγωνίζεται απέναντι σε μία ΣΟΒΑΡΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΟΜΑΔΑ, επιζητώντας την διάκριση με πρόκριση στο επόμενο γύρο

Και μην ακούτε τους κομπλεξικούς που ενδεχομένως θέλοντας να μειώσουν την επιτυχία, μιλούν απαξιωτικά για το conference league.

Oύτως ή άλλως οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις από παλιά τρεις ήταν και όλες οι ΣΟΒΑΡΕΣ ευρωπαϊκές ομάδες κυνηγούν τις διακρίσεις, ανεξαρτήτως αξίας διοργανώσεως.

Μην κοιτάτε στην αιλλάδα που θεωρείται "διάκριση" να μπεις σε ομίλους για να γεμίσει η τσέπη του γνωστού μεγαλομετόχου με χρήματα, ενώ οι φάπες πέφτουν μία πίσω από την άλλη.

Η ακριβής εικόνα του αιλινικού πρωκτόσφαιρου δίδεται από το γεγονός , πως σχεδόν από την αρχή των διοργανώσεων οι "μεγάλες" ελληνικές ομάδες, αποκλείονται από "μικρές" ομάδες.

Μόνο που λειτουργούντες "αυτιστικά" ουδείς ενδιαφέρεται να μάθει πως βλέπουν οι ...μικρές ευρωπαϊκες ομάδες τις "μεγάλες" ελληνικές

Και να σας πω την αλήθεια;

ΟΥΔΕΠΟΤΕ κατάλαβα γιατί η Μιντιλαντ ή η Γάνδη είναι χειρότερη από τον ΠΑΟΚ, η Αστάνα από τον Αρη Θεσσαλονίκης και η Βιντεότον από την ΑΕΚ.

Οι διακρίσεις είναι αυτές που σε καθιερώνουν ως φόβητρο για τον αντίπαλο, όχι η υποκειμενική αντίληψη των οπαδών και η ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ των ΑΡΔ.

Πάμε λοιπόν ΠΑΟΚάρα να επιτύχουμε άλλη μία διάκριση στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, στον μόνο χώρο που υπάρχει ΑΛΗΘΗΣ επιβράβευση και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αποτύπωση της ποδοσφαιρικής αξίας!

Μέχρι τώρα ο ΠΑΟΚ αυτό το αποδεικνύει περίτρανα: ΜΙΑ Χώρα ΜΙΑ ομάδα

Διαβάστε ακόμη...