Τελικά ο ανθρωπισμός... ενώνει!

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από "βάθους καρδίας", μερίδα υγιών φιλάθλων της Αθλητικής Ενώσεως Κάπιταλ, για το ανιδιοτελές ενδιαφέρον τους για την πόλη της Θεσσαλονίκης.
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
Τελικά ο ανθρωπισμός... ενώνει!

Σε μία δύσκολη περίοδο για τους αιλιναις, είναι συγκινητικό να βλέπεις ανθρώπους να νοιάζονται για τον συνάνθρωπό τους , έστω και αν τους χωρίζει μια μεγάλη απόσταση. Το γεγονός καθίσταται ακόμη πιο συγκινητικό αν αναλογισθεί κάποιος ότι στην ουσία αυτό το ανυπόκριτο ενδιαφέρον της υγιούς μερίδος φιλάθλων της Αθλητικής Ενώσεως Καπιταλ, ταυτίζεται με τις θέσεις και την τεράστια ανθρώπινη αλληλεγγύη που έχουν δείξει τις τελευταίες ημέρες γνωστά επιχειρηματικά κέντρα.

Τελικά ο ανθρωπισμός ενώνει. Τέλος ευχαριστώντας αυτούς τους αγνούς οπαδούς, ανθρώπους πάνω απ' όλα, θα ήθελα την ανθρωπιστική τους προσέγγιση γι' αυτούς τους "απλούς θανάτους", οι οποίοι προς θεού δεν έχουν σχέση με δολοφονίες

1. 1984 Οπαδοί ΑΕΚ και Παναθηναϊκού μαχαιρώνουν στον Σταθμό Λαρίσης ΘΑΝΑΣΙΜΑ οπαδό της ΑΕΚ, γιατί τον εξέλαβαν ως οπαδό του ΠΑΟΚ

2. Club RAINBOW, Αθήνα 1985. Mαχαιρώνονται δύο οπαδοί της ΑΕΚ μετά από συμπλοκή με αντίπαλους οπαδούς μέσα στο μαγαζί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης. Ο ένας εκ των δύο υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο, τρεις εβδομάδες αργότερα.

3. Νέα Φιλαδέλφεια, Ιανουάριος 1991: Νεκρός και μάλιστα ανήλικος! Ο 15χρονος Γιώργος Παναγιώτου, οπαδός του Ολυμπιακού, δέχεται κροτίδα στην κοιλιακή χώρα, στα επεισόδια που σημειώνονται πριν την έναρξη του αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακός στη Νέα Φιλαδέλφεια (διακόπηκε από τη ρίψη καπνογόνου). Το άτυχο παιδί δέχθηκε στην κοιλιακή χώρα κροτίδα, που είχε εκτοξευθεί με το ειδικό πιστόλι για ρίψη φωτοβολίδων.Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα» όπου μετά από δίωρο χειρουργείο κατέληξε.

Στην πόλη μπορεί να κατοικούν "βούλγαροι", "κομπλεξικοί" "μακεδονομάχοι" "δολοφόνοι", ωστόσο "εσείς" δεν θα την κατοικήσετε ΠΟΤΕ παρά τις προσπάθειες που καταβάλλει αόκνως το αφεντικό σας, (όχι ο Τίγρης) αλλά αυτός που σας έβαλε να μας διατυμπανίσετε τον " ανθρωπισμό του"

Υ.Γ Μεγαλώσατε με την π@π@ριά ότι "ο ΠΑΟΚ χάνει μόλις περνάει τα Τέμπη". Εύχομαι να μην ξυπνήσετε και να συνεχίζετε να το πιστεύετε Ούτως ή άλλως το κουτόχορτο το καταπίνετε αμάσητο, τα πανό σας το αποδεικνύουν

Διαβάστε ακόμη...